Δαβάκης: Απόφαση με λογική, όχι με θυμικό

Δαβάκης: Απόφαση με λογική, όχι με θυμικό

Μια ουδέτερη ανακοίνωση, στην οποία δεν υπάρχει ούτε η λέξη “ναι” ούτε η λέξη “όχι” εξέδωσε η παράταξη Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης του Δημήτρη Δαβάκη. 

Το εν λόγω κείμενο διαψεύδει “διάφορες φήμες” σχετικά με τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Δαβάκη, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται τι φήμες είναι αυτές. Τέλος τονίζεται ότι “όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά” με την προσθήκη ότι αυτό μπορεί να γίνει “μέσα στη μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένειά μας”.

tspg

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού μας Δημήτρη Δαβάκη δε χρειάζονται καν διάψευση. Αποτελούν “όνειρα θερινής νυκτός”.

Σε τούτες τις κρίσμες στιγμές που ζούμε, πρέπει να σκεφτόμαστε με τη λογική και όχι με το θυμικό.

Η ψήφος κάθε πολίτη δεν πρέπει να μας διχάσει. Ο σεβασμός στη γνώμη του άλλου είναι ένας από τους θεμέλιους λίθους της δημοκρατίας μας.

Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θα τα πετύχουμε όμως μέσα στη μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια μας. Όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν συμφωνίες και διαφωνίες, έτσι και στην Ευρώπη μέσα από ειλικρινείς και επικοδομητικούς διαλόγους επιλύονται οι διαφορές προς όφελος των πολιτών.