Δημήτρης Δαβάκης: Λύση για το κυλικείο του Πανοράματος

Την ενδιάμεση οδό ανάμεσα στην προεκλογική παροχολογία της δημοτικής αρχής και το μηδενισμό της αντιπολίτευσης εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 7 Απριλίου 2104 ο Δημήτρης Δαβάκης που ηγείται του “Κύματος Ενωμένων Πολιτών“. Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αφορούσε το μίσθωμα που καλείται να πληρώσει ο Σύλλογος του Πανοράματος Βούλας για την εκμετάλλευση του κυλικείου στο συγκεκριμένο σημείο και τελικώς υπερψηφίστηκε η πρόταση του Δημήτρη Δαβάκη.

Διαβάστε την τοποθέτηση του Δημήτρη Δαβάκη μετά την ψηφοφορία:

“Η υπόθεση του μισθωτηρίου του κυλικείου του Πανοράματος έδειξε για ακόμα μια φορά ότι το παιχνίδι του διπολισμού στο Δήμο μας έχει πάρει τεράστια έκταση όπου δεν έχει τέλος η κόντρα και ο παραγοντισμός.

Από τη μια έχουμε την άκρατη προσπάθεια της Διοίκησης να χαρίζει προεκλογικά τα πάντα χωρίς να υπολογίζει τη νομιμότητα και την Επίτροπεία του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ένας πιθανός κατασταλτικός έλεγχος θα έβαζε το Δήμο σε περιπέτεια αλλά ο σκοπός θα είχε επιτευχθεί, χαρίζοντας λεφτά.

Από την άλλη η Μείζονα Αντιπολίτευση, που στην δεδηλωμένη προεκλογική πρόταση της Διοίκησης αντιδρά βάζοντας σε αδιέξοδο και το κυλικείο του Πανοράματος, το χώρο συνάθροισης και επικοινωνίας όλων των κατοίκων πάνω από τη Βουλιαγμένης, ούτε τα λιμνάζοντα έσοδα του Δήμου.

Τρίτος υπαίτιος στην όλη αδιέξοδη τακτική, εταιρεία των ορκωτών λογιστών που πλήρως απούσα  από την όποια διαδικασία εκκαθάρισης της Δ.Ε.Α.Β. (Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Βούλας) δεν έχει ελέγξει το παραμικρό.

Ήταν λοιπόν επιβεβλημένο να βρεθεί τρόπος επίλυσης του προβλήματος αυτού με νόμιμο, σωστό και πάνω από όλα ευεργετικό και για τις δυο μεριές τρόπο. Γι’ αυτό λοιπόν πρότεινα και δυστυχώς ψηφίστηκε οριακά, ενώ θα έπρεπε να υπερψηφιστεί  ως άποψη γνώμης για την Ελεγκτική Εταιρεία, η συγκέντρωση μισθωμάτων στον χαμηλότερο δυνατό βαθμό υπέρ του Εξωραϊστικού, αλλά και υπέρ του ‘’Αη-Βασίλη’’  Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης”.