Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Βγάζει πρωθυπουργό το σημερινό ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη;

Στις 9 μ.μ διακαναλικά ξεκινάει απόψε η «μητέρα όλων των τηλεμαχιών»

 

Σε αλλαγές στους όρους διεξαγωγής του debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη συμφώνησαν τα επιτελεία των δύο πολιτικών αρχηγών.

Η βασικότερη αλλαγή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αφορά σε ένα «κουμπί παρέμβασης» που θα υπάρχει μπροστά από κάθε αρχηγό, το οποίο, εφόσον επιθυμεί, θα πατά για να σχολιάσει τα λεγόμενα του πολιτικού του αντιπάλου.

Επίσης ο κάθε αρχηγός θα μπορεί να υποβάλλει ερωτήματα στον άλλο.

Το ντιμπέιτ Τσίπρα – Μεϊμαράκη θα φιλοξενηθεί σε στούντιο της ΕΡΤ. Θα αρχίσει στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, καθώς η διάρκεια του συμφωνήθηκε να είναι περίπου 2,5 ώρες ενώ θα υπάρχουν και δύο διαφημιστικά διαλείμματα.

Συντονιστής του debate θα είναι δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος αυτή την φορά θα μπορεί να υποβάλλει και ο ίδιος ερωτήματα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, θα βρίσκονται και δημοσιογράφοι-εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας ενώ σε κάθε ερώτηση που θα υποβάλλουν θα υπάρχει η ευχέρεια και συμπληρωματικού

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement