Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Η ΔΕΗ συσκότισε πλατεία στη Βούλα και ο Δήμος το αγνοούσε για μήνες

Αναρωτιόμασταν προ λίγων ημερών πώς γίνεται και μια δημοτική καντίνα σε κεντρικό σημείο της Βούλας να έχει νοικιαστεί από ιδιώτη εδώ και μήνες αλλά να μη λειτουργεί. 

Το θέμα του 3vita.gr για την καντίνα στην πλατεία Γεωργακοπούλου, δίπλα ακριβώς από την είσοδο του Ασκληπιείου Νοσοκομείου έφτασε και στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε μια απίστευτη παραδοχή:

Η ΔΕΗ είχε αφαιρέσει εδώ και μήνες την παροχή του ρεύματος, καθώς ο προηγούμενος ενοικιαστής του δημοτικού ακινήτου είχε προχωρήσει σε παράνομη διακλάδωση.

Το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτούνταν όταν βγήκε σε δημοπρασία, ενώ χωρίς ρεύμα είχε μείνει και ολόκληρη η πλατεία που έμενε θεοσκότεινη.

“Δεν το πήραμε χαμπάρι”, είπε αφοπλιστικά ο Δήμαρχος για να δικαιολογήσει πώς γίνεται να έχει υπογραφεί μια σύμβαση από τον Σεπτέμβριο αλλά ακόμη να μη λειτουργεί η επιχείρηση.

“Τώρα θα έρθει ο επιχειρηματίας και θα ζητήσει η σύμβαση να ξεκινήσει αργότερα και θα έχει δίκιο γιατί ήταν δικό μας λάθος”, συνέχισε, προετοιμάζοντας το έδαφος γα να κάνει αποδεκτή την αίτηση του επιχειρηματία που θα σημαίνει κάποιες χιλιάδες ευρώ λιγότερα στο δημοτικό ταμείο.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement