Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Προσοχή: Όταν τα δέντρα διευκολύνουν τον διαρρήκτη!

Αν υπάρχουν δέντρα στο πεζοδρόμιο ή στο προκήπιο του σπιτιού σας, προσέξτε! Ίσως κάποια κλαριά τους, που φτάνουν μέχρι το μπαλκόνι σας, να χρειάζονται επειγόντως κλάδεμα.

Μόνο τα διαμερίσματα πρώτου ορόφου χτυπούσε ένας 39χρονος Αλβανός διαρρήκτης που δρούσε στην Χαλκιδική, επειδή τα κλαδιά των δέντρων έφτανε μέχρι τα μπαλκόνια τους στα οποία σκαρφάλωνε! Με τη μέθοδο αυτή έκανε έξι διαρρήξεις και απόπειρες.

Τελικά, ο διαρρήκτης-αίλουρος πιάστηκε κατά τύχη καθώς έγινε αντιληπτός από τον 37χρονο ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος στα Νέα Μουδανιά και πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου για να γλιτώσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Κουτσαίνοντας τράπηκε σε φυγή, όμως οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον εντόπισαν και τους φόρεσαν χειροπέδες. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποπειραθεί με τον ίδιο τρόπο να διαρρήξει άλλο ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ίδια γειτονιά.

Στο διάστημα της δράσης του, ο μπουκαδόρος, είχε διαρρήξει άλλα τέσσερα σπίτια και είχε κλέψει χρήματα, χρυσαφικά, κινητά και μικροσυσκευές. Ήδη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να εξιχνιαστεί η συμμετοχή του και σε άλλες.

Επομένως, αν μένετε στον πρώτο όροφο και θέλετε να κοιμάστε με ανοιχτά παράθυρα το βράδυ, ελέγξτε τα κλαριά των δέντρων γύρω από το σπίτι. Ίσως χρειαστούν δραστικές περικοπές…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας