Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Άναψε χθες το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βούλας

Με μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στην πλατεία Ιμίων της Βούλας φωταγωγήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Το δυνατό κρύο και η προχωρημένη ώρα της εκδήλωσης (ήταν η μικρότερη μέρα του χρόνου χθες) απέτρεψε δυστυχώς τη συμμετοχή κόσμου και παιδιών στη γιορτή.

Η Χορωδία Βάρης Βουλιαγμένης έψαλλε κάλαντα, δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό κλίμα, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική του Δήμου (ναι, υπάρχει!) που αποτελείται από νέους και πολύ ταλαντούχους μουσικούς, οι οποίοι έπαιξαν κομμάτια της εποχής, αμέσως μετά τη φωταγώγηση του δέντρου.

Ένας Άη Βασίλης μοίραζε δωράκια στα παιδιά, ενώ καταστηματάρχες της πλατείας πρόσφεραν στους παριστάμενους ζεστό τσάι και καφέ.

Παρών στην εκδήλωση ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρος Πανάς, που ήρθε με την οικογένειά του, ενώ οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρία Σίνα.

Στην εκδήλωση ήρθε από νωρίς και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την οικογένειά του, ενώ σύμβουλοι της παράταξης “Πόλεις για να ζεις” ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο χώρο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Δήμο Βαμβασάκη και Βερόνικα Αγαλιώτη, ενώ με καλή διάθεση έφτασαν και οι ανεξάρτητοι του Δημοτικού Συμβουλίου, Νανά Κάραγιαν και Παντελής Κασιδόκωστας. Εκεί είδαμε και τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο με τη στολή των εθελοντών πυροσβεστών, πάντα σε ετοιμότητα, αλλά και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης, Μαίρη Κανέλλου με την κόρη της, Κατερίνα.

IMG_9922 IMG_9900 IMG_9902 IMG_9909 IMG_9904

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας