Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Το “δέντρο της ζωής” ενάντια στον καρκίνο φυτεύεται στον Αστέρα

Την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου. Την Ημέρα αυτή, μαζί με τα 28.000.000 των ανθρώπων που έχουν κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο παγκοσμίως, γιορτάζεται η ελπίδα, το πάθος και η δύναμη για τη ζωή που κερδίζει και θριαμβεύει.

Την Κυριακή 1η Ιουνίου του 2014, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I LIVE FOR ME διοργανώνει την εκδήλωση «Το δέντρο της ζωής».

Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους από τις 09:00 το πρωί στην είσοδο της Πλαζ «Αστέρας» στη Βουλιαγμένη, να περάσουν ένα υπέροχο καλοκαιρινό πρωινό και να στείλουν μηνύματα ελπίδας, χαράς και δύναμης σε όσους δίνουν τη μάχη τους ενάντια στην ασθένεια.

Το δέντρο της ζωής είναι μια μεγάλη μουριά, που θα γεμίσει με πεταλούδες πάνω στις οποίες θα γράψουν τα μηνύματά τους οι συμμτετέχοντες. Η πεταλούδα, άλλωστε, είναι το σύμβολο του I LIVE FOR ME. Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι ότι σε κάθε δύσκολη μάχη, η δύναμη της ζωής μπορεί να θριαμβεύσει.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, την οποία θα στηρίξουν με την παρουσία τους επώνυμοι φίλοι του Σωματείου, το δέντρο θα φυτευθεί στο χώρο του Αστέρα της Βουλιαγμένης και θα μείνει εκεί για να θυμίζει σε όλους την αξία της ζωής και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες, καθημερινά.

Την ενέργεια αυτή του I LIVE FOR ME στηρίζει ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, καθώς διαθέτει αφιλοκερδώς το χώρο του για τη φιλοξενία του δέντρου. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία Alassia.

Η ενέργεια εντάσσεται το πλαίσιο της ολοκληρωμένης καμπάνιας #icaniwilliwin του I LIVE FOR ME, που περιλαμβάνει ακόμα, τη διανομή έντυπου υλικού για την προστασία από τον ήλιο καθώς τη δημιουργία βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, με πρέσβειρα τη λαμπερή Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σχετικά με το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME

Το I LIVE FOR ME δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα και τις οικογένειές τους, να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της ασθένειας στην καθημερινότητά τους και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα, το I LIVE FOR ME έχει ως στόχο, μέσω δράσεων ενημέρωσης, να πετύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης για τον καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας