Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Καθημερινή αισθητική με διακόσμηση τοίχου από το designisthis

Πρωτότυπες δημιουργίες αναγνωρισμένων, αλλά και ανερχόμενων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι βρίσκει κανείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα designisthis.com.

Αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες, βιομηχανικοί σχεδιαστές και άλλοι ταλαντούχοι δημιουργοί παρουσιάζουν λύσεις που διαφέρουν από τα συνηθισμένα σε αισθητική αλλά και σε λειτουργία.

Αν έχετε ξεκινήσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αν σχεδιάζετε να ανακαινίσετε κάποιους χώρους, αν επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιον άλλον, η συλλογή του καταστήματος Design Is This θα απογειώσει τη φαντασία σας και θα σας καταπλήξει.

Διακόσμηση τοίχου

rafia

Η διακόσμηση τοίχου μπορεί να περιλαμβάνει πολύ μεγάλο αριθμό επιλογών και στυλ, συνεπώς είναι εξαιρετική ευκαιρία για αναδειχθεί ένας χώρος και να του δοθούν ενδιαφέροντα στοιχεία που θα εκφράσουν ένα συνολικό διακοσμητικό ύφος.

Δεν χρειάζεται πια να μένουν οι τοίχοι του χώρου σας ουδέτεροι και αδιάφοροι. Μπορείτε να τους κάνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εύκολα και γρήγορα με τα είδη διακόσμησης τοίχου που προτείνουμε.

Στο Design Is This σας μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά τοίχου που ποικίλουν από ράφια, ράφια κάδρα, γλάστρες τοίχου, κρεμάστρες και γάντζους μέχρι ρολόγια τοίχου.

Αυτοκόλλητα τοίχου

map_traveller_wall_sticker_-_domestic_1_

Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου είναι συνήθως αυτοκόλλητα τοίχου από βινύλιο κατασκευασμένα έτσι ώστε να έχουν εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.

Στο Design Is This θα βρείτε μία συλλογή από διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου υψηλής ποιότητας και σχεδιασμένα από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου από βινύλιο μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες τοίχων. Μερικά από αυτά έχουν και χρηστική αξία πέρα από τη διακοσμητική, συμπεριλαμβάνουν εξαρτήματα που τα μετατρέπουν σε κρεμάστρες, μαγνητικές βάσεις, ακόμη και ρολόγια τοίχου.

Καθρέφτες

tag_wall_mirror_tonelli_design_2_

Οι καθρέφτες είναι εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν λάμψη και βάθος σε ένα χώρο, έτσι έχουν την ιδιότητα να μεταμορφώσουν αισθητικά τόσο έναν τοίχο του σπιτιού σας όσο και ένα ολόκληρο σαλόνι ή ένα μικρότερο δωμάτιο.

Η παρουσία του καθρέφτη σε κάθε σπίτι έχει καθιερωθεί μέσα από το πέρασμα των αιώνων και έχει αποκτήσει λειτουργική και αισθητική αξία ή ακόμη και συμβολικό περιεχόμενο. Εν ολίγοις, δε χρησιμεύουν απλά και μόνο για να βλέπουμε το είδωλο μας, αλλά και για να ομορφύνει ο χώρος ή να φανεί μεγαλύτερος αποκτώντας προοπτική.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας