Στη Βουλιαγμένη συνέρρευσαν οι λάτρεις του Ντεσεβώ (photos)

Στη Βουλιαγμένη συνέρρευσαν οι λάτρεις του Ντεσεβώ (photos)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 6η Γαλλική Αυτοκινητοδρομία η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Νυμφών της Βουλιαγμένης την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου από την Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV σε συνδιοργάνωση με την λέσχη ΟΡΚΑ και τον ΟΑΠΠΑ.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, η προσέλευση του κόσμου αρκετά καλή , και τα αυτοκίνητα εξ ίσου θαυμάσια.

Θα μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε την CM μοναδική στο είδος της, καθώς και ένα Traction Avant του 1948. Δεν έλειψαν και σούπερ σπάνια Peugeot (μιας και είναι συγκέντρωση τους συνάμα), Renault, Simca.

Η συμμετοχή των 2CV ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στο αριθμό των 15 αυτοκινήτων και τα βραβεία μοιράστηκαν στο παλαιότερο 2CV μοντέλο 1954 του Δ. Λιακόπουλου, στο Fourgonnetten του μέλους μας Χ. Καλοπίση και στο κόκκινο 2CV του μέλους μας Α. Ζαμπάκα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βουλιαγμένης που έκανε έναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό και του απενεμήθη τιμητική πλακέτα.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε σύντομο χαιρετισμό του, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές αλλά και τους ιδιοκτήτες των παλαιών αυτοκινήτων για την επιμέλεια και το μεράκι που επιδεικνύουν. Στη συνέχεια κάλεσε τους διοργανωτές να επαναλάβουν την εκδήλωση, αλλά παράλληλα να διοργανώσουν και κάποιον αγώνα δρόμου με συμμετοχή συλλεκτικών αυτοκινήτων.

i-zK8vghh-L

i-zg6PnKx-L

i-xx3RRfC-L

"                "

i-VTJXgL7-L

i-VCK6DcV-L

i-QKpWQCg-L

i-nQFWmNj-L

i-mDD3Lvk-L

i-KLNMxVD-L

i-jbDptS9-L

i-J63jv8G-L

i-hZnf2mf-L

i-hpkQDdd-L

i-bXgkncb-L

i-bv8Nr3T-L

i-9Qc2B4m-L

i-7s9Mqrp-L

i-7FNPcZr-L

i-4f6nWc4-L

 

 

Πηγή: Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV