Επανασύνδεση ρεύματος σε σπίτι διαβητικού

Επανασύνδεση ρεύματος σε σπίτι διαβητικού

Χρειάστηκε να πέσει σε κώμα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας διαβητικός για να… συγκινηθεί η ΔΕΗ και να επανασυνδέσει το ρεύμα στο σπίτι του.

Κανονικά, η είδηση αυτή θα έπρεπε να μας χαροποιήσει. Η ΔΕΗ δεν είναι τόσο ανάλγητη, όσο νομίζουν μερικοί. Πρέπει όμως να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, πρέπει να προκληθεί πανελλήνια κατακραυγή για να γίνει το αυτονόητο.

Πρόκειται για τον Αρτέμη Ρουσουνέλλο, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος είχε ήδη αποπειραθεί μία φορά να αυτοκτονήσει πριν κάνει την άχρηστη ένεση ινσουλίνης, πάνω στην απελπισία του για την αποκοπή του ρεύματος στο σπίτι του. Λόγω της ένεσης αυτής, έπεσε σε κώμα και μεταφέρεθηκε στο νοσοκομείο.

Τελικά, μετά την πανελλήνια κατακραυγή που ακολούθησε η δημοσιοποίηση του θέματος από το τοπικό logotypos.gr, την «Εφημερίδα των Συντακτών» και πολλά άλλα ΜΜΕ, ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος της ΔΕΗ στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έδωσε εντολή να επανασυνδεθεί η ηλεκτροδότηση στο σπίτι της πενταμελούς οικογένειας του κ. Ρουσσουνέλου, μαζί με την οποία ζει και η καρκινοπαθής αδερφή του.Όταν ο κ. Ρουσσουνέλλος πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα γίνει νέος διακανονισμός για τα περίπου 3.200 ευρώ που οφείλει στην επιχείρηση.

Τι να πούμε; Τουλάχιστον να έχουμε την υγειά μας…