2ήμερο δράσεων για το Ελληνικό 16-17 Μαρτίου

Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι τρεις δήμαρχοι των παραλιακών πόλεων που εφάπτονται του πρώην αεροδρομίου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου.

Σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της περιοχής και όχι μόνο διοργανώνουν στο χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 πρόγραμμα δράσεων με γενικό τίτλο «Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας» καλώντας για συμμετοχή.

Όπως τονίζουν οι κύριοι Θάνος Ορφανός, Κώστας Κόκκορης και Χρήστος Κορτζίδης στο κοινό κάλεσμά τους, “η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού από το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η κατάθεση των επενδυτικών προσφορών, με εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα μόνο γνωστό εγχώριο επιχειρηματικό όμιλο. Οι Δήμοι Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης συνεχίζουμε τον αγώνα απέναντι στα κερδοσκοπικά συμφέροντα και διεκδικούμε τη δημιουργία δημόσιου και κοινόχρηστου Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό”.

Το διήμερο εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από Λ.Ποσειδώνος).

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.