Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Διήμερο Προσφοράς και Εθελοντισμού στη Βούλα

Χριστουγεννιάτικη ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους μαζί με προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ο στόχος του Διημέρου που διοργανώνει η Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τη Χορωδία Βουλιαγμένης και τον Όμιλο “Νέοι Ορίζοντες Φιλίας” το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2014.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας (Λεωφόρος Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο) η Χορωδία της Βουλιαγμένης (Μη Κερδοσκοπικό Πολιτιστικό Ψυχαγωγικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο) θα ερμηνεύσει επί σκηνής αγαπημένες μελωδίες εορταστικές και όχι μόνο. Τη χορωδία θα πλαισιώσει το μουσικό σύνολο Quasi Quartetto.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας (Λεωφόρος Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο) θα παρουσιαστεί το μιούζικαλ για όλη την οικογένεια “Ο μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ” του Κάρολου Ντίκενς, από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα συγκεντρώνονται ρούχα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια και τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα τεθούν στη διάθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας