Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Δήλωση Κωνσταντέλλου: “Μαζί θα σταθούμε όρθιοι”

Έκκληση για ψυχραιμία και ενότητα απευθύνει με δήλωσή του για τις πολιτικές εξελίξεις ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. 

Ολόκληρη η δήλωσή του: 

Μετά τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα, καλώ όλους τους συμπολίτες μας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην τροφοδοτήσουν τον νέο, επερχόμενο διχασμό των Ελλήνων.

Η υπεύθυνη, ώριμη και ψύχραιμη στάση όλων μας τις επόμενες ημέρες, ίσως αποδειχτεί η μόνη άμυνα του Ελληνικού Λαού απέναντι σε μια πιθανή και ορατή καταστροφή αλλά και η μόνη εγγύηση για τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής Πορείας της χώρας μας.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Δημοτική Αρχή, και η τοπική αυτοδιοίκηση στο βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε μέσα από τα όργανα στα οποία συμμετέχουμε, θα είναι στο πλευρό των συμπολιτών τους και θα παρέχουν συνέχεια πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα θα παρέχουμε βοήθεια και παρέμβαση σε κάθε θέμα που αφορά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και κοινωνική στήριξη όπου αυτή κριθεί αναγκαία.

Αγαπητοί συμπολίτες, μαζί θα σταθούμε όρθιοι, με κοινωνική συνοχή και ενότητα και θα ξεπεράσουμε τα δεινά της κρίσης που βιώνουμε.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας