Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Κωνσταντέλλος: Ζωτικής σημασίας η προστασία του Περιβάλλοντος

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1972, για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου. Σήμερα, 44 χρόνια αργότερα, τα προβλήματα αυτά έχουν πολλαπλασιαστεί και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πλέον ανάγκη ζωτικής σημασίας για τον πλανήτη. Η κοινή προσπάθεια για το σκοπό αυτό είμαι χρέος όλων μας, στις σημερινές αλλά και στις επόμενες γενιές.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ήδη έχει ξεκινήσει μια σειρά δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του μοναδικού φυσικού τοπίου της πόλης μας. Παράλληλα, ξεκινάμε μια μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία για τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση με ξεκάθαρο περιβαλλοντολογικό προσανατολισμό.

Πιστεύουμε ότι η διαφύλαξη και η ανάδειξη του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων και σας καλούμε να συστρατευτείται στο πλευρό του Δήμου για να μπορέσουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας τον πλανήτη που τους οφείλουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας