Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικες Εκλογες

Δημήτρης Αθανασίου: On camera για όλα

Μια σύντομη αλλά εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Μιλά για όλα με παρρησία και ειλικρίνεια. Ο δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Δημήτρης Αθανασίου μας συστήνεται εκ νέου στην αρχή της καμπάνιας του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, όπου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου “Πόλη για να ζεις”, χωρίς να διστάζει να απαντήσει και σε προσωπικές ερωτήσεις:

Τοποθετείται στο …τρίλημμα: Βάρη, Βούλα ή Βουλιαγμένη; Σημειώνει το μεγαλύτερο προνόμιο να είναι κανείς δημότης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Αναλύει πώς συνδυάζει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με την απαιτητική του εργασία.

Δεν απέφυγε να απαντήσει και στην ερώτηση γιατί αποχώρησε από την παράταξη Δαβάκη. Μιλά επίσης για τις αλλαγές στην παραλία της Βάρκιζας και αναλύει για τις διαφορές μεταξύ των ελεύθερων ακτών και των κλειστών πλαζ στον Δήμο. Αναφέρει τα αγαπημένα του μέρη στον Δήμο.

Απαντά επίσης στο ερώτημα γιατί να τον ψηφίσει κάποιος ξανά για το Δημοτικό Συμβούλιο και περιγράφει τις ιδανικές ιδιότητες ενός δημοτικού συμβούλου. Σε πιο προσωπικό τόνο, απαντά πώς αντιμετωπίζει τα λάθη του και πώς διαχειρίζεται την κριτική που του ασκείται.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Από το 2000 ζει με την οικογένειά του στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα εδώ και 30 χρόνια. Αυτή τη στιγμή είναι Area Sales Manager South Greece στην εταιρεία ΒΙΑΝ-ΒΙΑΝΕΞ του ομίλου Γιαννακόπουλου. Έχει διατελέσει επιτελικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (Apivita, Bayer, Pharmanel) πάντα σε μάχιμες θέσεις. Είναι κάτοχος ΜΒΑ και μέλος του Harvard Business School. Επίσης είναι Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών και Φαρμακουπαλλήλων.

Από το 2019 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Συμμετείχε σε όλες ανεξαιρέτως τις συνεδριάσεις, άσκησε έλεγχο στις αποφάσεις της διοίκησης, υπερψήφισε σχεδόν το σύνολο των εισηγήσεων της δημοτικής αρχής. Συντάσσεται με το όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για μια πόλη σύγχρονη, πράσινη και ζηλευτή, που ενσωματώνει τις τεχνολογικές καινοτομίες στην καθημερινότητα των πολιτών, ενώ παράλληλα διαφυλάσσει ανέγγιχτη τη μοναδική φυσιογνωμία που της χάρισε η φύση. Γι’ αυτό εντάχθηκε με ενθουσιασμό στην ομάδα του, πιστεύοντας ότι η «Πόλη για να ζεις» αξιοποιεί δημιουργικά κάθε χρήσιμη φωνή προς όφελος της πόλης. 

Τάσσεται υπέρ μας σύγχρονης διοίκησης του Δήμου, με ανθρώπους στην παραγωγική τους ηλικία, που γνωρίζουν βιωματικά τις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής μας. Φιλοδοξία του είναι να βοηθήσει ώστε να ολοκληρωθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου, να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η επικοινωνία των πολιτών με τον δημοτικό μηχανισμό και να θέσει την εμπειρία του από τη λειτουργία της αγοράς στην υπηρεσία ενός Δήμου πιο γρήγορου και αποτελεσματικού. Γι’ αυτό ζητά τη στήριξη και την ψήφο των συμπολιτών του. 

Επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Αθανασίου στο Facebook, στο LinkedIn ή στο TikTok

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement