Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Δημήτρης Κιούκης, ο νέος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ομόφωνα και με πολύ ευρεία πλειοψηφία, που υπερβαίνει κατά πολύ τα προβλεπόμενα από τον νόμο 3/5 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου ο Δημήτρης Κιούκης νέος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης.

Η θέση προκηρύχθηκε στις 15 Ιανουαρίου και κατατέθηκε άλλη μία υποψηφιότητα. Ωστόσο, κατά τη συνεδρίαση της ψηφοφορίας, μόνο ο Δημήτρης Κιούκης βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκθέτοντας με συντομία στο σώμα τις θέσεις του για την ανάπτυξη του θεσμού.

Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία σε κάλπη στην οποία ψήφισαν 34 δημοτικοί σύμβουλοι (απουσίαζε δικαιολογημένα ο Τέμου Λέχτινεν). Υπέρ του Δημήτρη Κιούκη ψήφισαν 28 σύμβουλοι. 6 σύμβουλοι τοποθέτησαν κενό τον φάκελο στην κάλπη, καταγράφοντας άκυρες ψήφους.

Ο Δημήτρης Κιούκης κατά τη θητεία 2014-2019 ήταν δημοτικός σύμβουλος (εξελέγη με την παράταξη του Σπύρου Πανά) και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ξεκίνησε την εμπλοκή του στην αυτοδιοίκηση το 1983 ως πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Κάτω Βούλας. Το 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Στην αίτησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β ο Δημήτρης Κιούκης ανέφερε:

«Θεωρώ ότι ο θεσμός είναι πολύ σημαντικός για τη διασφάλιση της διαφάνειας στη λειτουργία των ΟΤΑ, την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών στη σχέση τους με τους Δήμους και την καλύτερη οργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών».

Χρόνια πολλά, Μαίρη Φουρναράκη

Χρόνια πολλά, Λιάνα Σκουλάξενου

κλειδαράς Σπανός

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement