9 και 10 Νοεμβρίου η δημοπρασία για τα ακίνητα - φιλέτα της Βουλιαγμένης

9 και 10 Νοεμβρίου η δημοπρασία για τα ακίνητα – φιλέτα της Βουλιαγμένης

Την ερχόμενη εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη 9 και 10 Νοεμβρίου 2016 διεξάγεται στο δημαρχείο της Βούλας η ανοιχτή δημοπρασία για την εκμίσθωση των καντινών αναψυκτηρίων στην παραλία του Καβουρίου και των καφέ “Λασίθι” και “Αγνάντι”. 

Η απόφαση της δημοτικής αρχής να βγάλει τα ακίνητα αυτά στο “σφυρί” προκάλεσε τις αντιδράσεις και τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

tspg
  • Συγκεκριμένα, στις 9 Νοεμβρίου 2016 ώρες 11 π.μ. και 12 μ. θα γίνει η δημοπρασία για τις δύο καντίνες στο Καβούρι.

Πρόκειται για τις δύο νέες καντίνες που θα κατασκευαστούν με έξοδα των μισθωτών σε νέες θέσεις πάνω από τον δρόμο της παραλίας. Η δημοτική αρχή έχει από πέρσι δεσμευτεί ότι οι υπάρχουσες καντίνες θα κατεδαφιστούν. Το εμβαδόν τους θα είναι από 124,50 τ.μ., και τα δύο ακίνητα θα λειτουργούν ως επιχειρήσεις μαζικής εστίασης πλήρους και πρόχειρου γεύματος.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στους όρους της δημοπρασίας στα 6 έτη με δυνατότητα παράτασης άλλων τριών ετών.

Κατώτατο όριο προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα έχει οριστεί το ποσό των 50.000 ευρώ.

  • Στις 10 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει η δημοπρασία για τα ακίνητα που έγιναν γνωστά ως “Αγνάντι” και “Λασίθι”.

Το “Αγνάντι” βρίσκεται επί της λεωφ. Ποσειδώνος 18, στη Βουλιαγμένη και θα δημοπρατηθεί ως επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους και πρόχειρου γεύματος, συνολικού εμβαδού 372,36 τ.μ., πλέον του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται μπροστά από το ακίνητο συνολικού εμβαδού 90 τ.μ.

Κατώτατο όριο προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα έχει οριστεί το ποσό των 85.000 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίστηκε στα 6 έτη, με δυνατότητα παράτασης για ακόμα τρία, ενώ η νέα σύμβαση θα αρχίσει μετά τη λήξη της ισχύουσας, δηλαδή από τις 17/1/2017.

Το “Λασίθι” βρίσκεται στις οδούς Ηλίου και Ουρανού στη Βουλιαγμένη και θα δημοπρατηθεί ως επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους και πρόχειρου γεύματος, συνολικού εμβαδού 376,10 τ.μ., πλέον του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται μπροστά από το ακίνητο, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, συνολικού εμβαδού 95 τ.μ.

Κατώτατο όριο προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα έχει οριστεί το ποσό των 70.000 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση, η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίστηκε στα 6 έτη, με δυνατότητα παράτασης για ακόμα τρία, ενώ η νέα σύμβαση θα αρχίσει μετά τη λήξη της ισχύουσας, δηλαδή από τις 18/5/2017.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό ιστότοπο του Δήμου.