Δημοπρασία για το χριστουγεννιάτικο παγοδρόμιο της Βούλας

Δημοπρασία για το χριστουγεννιάτικο παγοδρόμιο της Βούλας

Πλειοδοτική δημοπρασία προκήρυξε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη λειτουργία παγοδρομίου κατά την προσεχή εορταστική περίοδο.

Το παγοδρόμιο θα λειτουργήσει και φέτος στο βόρειο τμήμα του πάρκου Εθνικής Αντιστάσεως (στο πάρκινγκ του Αγίου Ιωάννη) στη Βούλα.

tspg

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημαρχείο Βούλας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Η
δημοπρασία θα είναι φανερή και προφορική.

Κατώτατο όριο προσφοράς ορίστηκε το ποσό των 250 ευρώ. Σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει ο Δήμος, η διάρκεια της παραχώρησης χρήσης των χώρων (παγοπίστας και βοηθητικών) ορίζεται από 15/12/2016 έως 31/1/2017.

Το κόστος του ρεύματος και του νερού για τη λειτουργία της παγοπίστας, οι λοιπές δαπάνες για την τεχνική υποστήριξη – συντήρηση και επισκευή θα βαρύνουν τον Μισθωτή.

Το εισιτήριο που θα πληρώνουν οι χρήστες σύμφωνα με τους όρους του Δήμου δεν θα υπερβαίνει τα 6 ευρώ για μισή ώρα και τα 10 ευρώ για μία ώρα.

Επίσης, ο μισθωτής υποχρεούται σε έκπτωση 50% της τιμής του εισιτηρίου στους δημότες, με την επίδειξη της κάρτας δημότη και σε δωρεάν χρήση του παγοδρομίου στα παιδιά του ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, των παιδικών χωριών “SOS” και του Παραρτήματος
Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ.Β) πρώην (ΠΙΚΠΑ).

Η απόφαση για τη λειτουργία του παγοδρομίου στο Δημοτικό Συμβούλιο ελήφθη ομόφωνα (με τις ψήφους των Μαρίας Σίνα και Θάνου Ματόπουλου από την αντιπολίτευση), ενώ στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας, ο Μανώλης Βαρδαβάς κατέθεσε τη διαφωνία του.

Σημειωτέον ότι πέρσι η διαγωνιστική διαδικασία είχε αποβεί άκαρπη και εν τέλει ο χώρος παραχωρήθηκε δωρεάν στον επιχειρηματία. Πρόπερσι ο μισθωτής είχε αφήσει ένα μεγάλο ποσό οφειλής από ρεύμα ανεξόφλητο στον Δήμο…