Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Με δημοτική δαπάνη ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Παναγιώτη Καπετανέα

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 12 μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς και φίλοι θα δώσουν το τελευταίο κατευόδιο στον πρώην Δήμαρχο Βάρης, Παναγιώτη Καπετανέα, που απεβίωσε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, σε ηλικία 70 ετών.

Με απόφαση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, η πολιτική τελετή και η αποτέφρωση της σωρού σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκλιπόντος θα γίνουν με δημοτική δαπάνη.

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Καπετανέα, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δήλωσε:

“Η πόλη μας πενθεί σήμερα την απώλεια ενός τίμιου υπηρέτη της. Ο Παναγιώτης Καπετανέας εκτέλεσε τα καθήκοντα του με εντιμότητα, συνέπεια και εργατικότητα και η θητεία του ήταν ιδιαίτερα ευεργετική για την πόλη. Εκ μέρους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημήτρης Δαβάκης, έγραψε για τον εκλιπόντα:

“Από σήμερα ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μένει φτωχότερος. Ο τόσο πρόωρος θάνατος του Παναγιώτη βυθίζει όλη την τοπική κοινωνία σε θλίψη. Ο Παναγιώτης ήταν ο έντιμος Δήμαρχος, ο εξαίρετος επιστήμονας, ο άρτιος Άνθρωπος. Για μένα προσωπικά, ήταν ο ακέραιος Μανιάτης που με τιμούσε με την φιλία του και με κάλυπτε με την ανιδιοτελή προσωπικότητά του και τον πράο τρόπο του.

Η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά του, είτε περνώντας από την αγαπημένη του Λαγκάδα, είτε απο το δημαρχείο της Βαρης, είτε από τον τόπο κατοικίας του, το Λαγονήσι. Βαθιά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αγγελική και στο μονάκριβο γιο του. Ο ανιδιοτελής και διαφανής τρόπος διοίκησης του Παναγιώτη να είναι παράδειγμα για όλους τους νεότερους Αυτοδιοικητικούς. Καλο ταξίδι καλέ μου φίλε!”.

Τον δικό της αποχαιρετισμό δημοσιοποίησε η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

“Άνθρωπος της προσφοράς και της συμμετοχής, με ήθος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και γι’ αυτό ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική κοινωνία. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την προσφορά του σαν αιρετού και πρωτίστως θα τον θυμόμαστε ως ένα σπάνιο, σεμνό αγωνιστή, όπως ο ίδιος θα το επιθυμούσε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια μας στους οικείους του”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Πασακυριάκος:

“Η απώλεια μεγάλη. Από το 2011 έως το 2014 βρεθήκαμε μαζί , δίπλα δίπλα, στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, δίπλα στους αγώνες πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών. Και μετά ήσουν πάλι, πάντα κοντά… Με την πολύτιμη συμβολή σου, την εμπειρία σου, τη στήριξή σου και τις πάντα χρήσιμες συμβουλές σου… Με την μαχητικότητα, την εντιμότητα και τη σεμνότητά σου…  Όπως έκανες πάντα… Είτε ως Δήμαρχος είτε ως ενεργός πολίτης.

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζω τα συλλυπητήριά μας, στη σύζυγό του Αγγελική και την οικογένεια του.  Καλό ταξίδι Δήμαρχε… Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε και συναγωνιστή Παναγιώτη”.

Ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πόλη Μία Πόλη Μανώλης Δασκαλάκης έγραψε στα social media: “Με θλίψη εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του πρώην Δημάρχου και συναδέλφου επί χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Καπετανέα. Το ήρεμο χαμογελαστό πρόσωπό του θα λείψει σε όλους μας!”.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σημειώνει σε δική της ανακοίνωση:

“Με θλίψη μάθαμε το νέο της απώλειας του Παναγιώτη Καπετανέα ύστερα από τη γενναία μάχη που έδωσε. Εμείς, οι συμπολίτες του, και ο Δήμος μας χάσαμε έναν Άξιο Αυτοδιοικητικό Αγωνιστή. Τον ευχαριστούμε για τους αγώνες που έδωσε και συλλυπούμαστε την σύντροφό του και τα παιδιά του στην οδύνη της απώλειάς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.

Το Κινήμα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συλλυπητήρια ανακοίνωση σημείωσε: “Δώσαμε μαζί αγώνες και πάντα θα σε θυμόμαστε σαν ένα δημοκράτη αγωνιστή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Καλό σου ταξίδι συναγωνιστή”.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε τον Παναγιώτη Καπετανέα και η επί χρόνια συνεργάτης του στον πρώην Δήμο Βάρης και σημερινή εντεταλμένη σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία των 3Β, Δήμητρα Σουτόγλου:

“Αγαπημένε μου φίλε Παναγιώτη καλό παράδεισο, καλή δύναμη στην οικογένειά σου θα μου λείψεις πολύ. Περάσαμε πολλά μαζί, ήσουν ο άνθρωπος που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά δεν θα ξεχάσω ποτέ, την καλοσύνη σου, το χαμόγελο σου, την βροντερή φωνή σου καλό ταξίδι Δήμαρχε”.

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement