Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Στο δρόμο ξανά η Δημοτική Συγκοινωνία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σε πλήρη επαναλειτουργία έχει επανέλθει από την Τρίτη 9 Ιουνίου το δίκτυο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, “τα οχήματα έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας που έχουν ψηφισθεί”. Παράλληλα, τονίζεται ότι οι επιβάτες οφείλουν να τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ατομικής προστασίας του ΕΟΔΥ, όπως εφαρμόζονται από τις 4 Μαΐου 2020, για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Και συγκεκριμένα:

Κατά την είσοδό στα λεωφορεία και για όλο το χρόνο της παραμονής εντός του οχήματος, προβλέπεται η χρήση μάσκας, όπως και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας.

Επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία μέχρι 8 επιβατών σε κάθε όχημα και η κατάληψη μίας θέσης σε κάθε ζευγάρι καθισμάτων.

Οι χρήστες της Δημοτικής Συγκοινωνίας μπορούν να ενημερώνονται με ακρίβεια, τόσο στις οθόνες της τηλεματικής σε όλες τις στάσεις του δικτύου για την ώρα άφιξης του λεωφορείου, την πιθανή ακύρωση δρομολογίων και άλλων ξαφνικών συμβάντων που μπορεί να τροποποιήσουν την συχνότητα και την πορεία των δρομολογίων.

Η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 06.30 έως τις 20.30 και τα Σάββατα από τις 08.00 έως τις 18.00. Τις Κυριακές και τις αργίες δεν θα λειτουργεί.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων είναι το ακόλουθο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας