Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Διονύσης Γεργουλόπουλος, νέος υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας των 3Β

Σε νέες αλλαγές του σχήματος της δημοτικής αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προχώρησε προ ημερών ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Με απόφασή του που δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Διονύσης Γεωργουλόπουλος ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος για τη Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, “συνεπικουρεί τον Δήμαρχο στα ανωτέρω και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του ασκεί τις αρμοδιότητες με δικαίωμα υπογραφής”.

Με την ίδια απόφαση ο Δήμαρχος των 3Β όρισε στη θέση του εντεταλμένου συμβούλου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Σφέτσα.

Όπως αναφέρεται, ο σύμβουλος “συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Μιχαήλ Ανδριόπουλο σε θέματα που αφορούν τις εν λόγω δράσεις ήτοι: Αποκομιδή Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων υλικών, Καθαρισμός Κοινοχρήστων Χώρων και Έιδικών Συνεργείων και Διαχείριση και Συντήρηση Οχημάτων.

Η αναβάθμιση αυτή του Κώστα Σφέτσα σε …“αντιδήμαρχο β’” έρχεται να μοιράσει στα δύο τις ίδιες αρμοδιότητες, δημιουργώντας μια προφανή αλληλοεπικάλυψη.

Μένει να αποδειχτεί αν η συγκατοίκηση με τον Μιχάλη Ανδριόπουλο θα είναι δημιουργική ή απλώς …αναγκαστική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας