Ο Διονυσόπουλος απαντά στον Παντελή Κασιδόκωστα για το Καβούρι

Για “γελοία διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας” σε ό,τι αφορά την προαστασία της Βουλιαγμένης, κάνει λόγο ο φιλόλογος και εμπειρογνώμων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε θέματα αρχαιοτήτων, Χρήστος Διονυσόπουλος, με αφορμή τις κατηγορίες που διατύπωσε προ ημερών εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Κασιδόκωστας.

Ο Χρήστος Διονυσόπουλος επισημαίνει ότι η ενημέρωση που παρείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο άφησε “παγερά αδιάφορο” τον Παντελή Κασιδόκωστα και τον καλεί “να προστατεύσει στο μέλλον τον εαυτό του από τέτοιες ενέργειες που εκθέτουν και τον ίδιο και τον συνδυασμό του”.

tspg

Ολόκληρη η επιστολή Διονυσόπουλου:

Η ενημέρωση που κλήθηκα να κάνω στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24ης Φεβρουαρίου 2014, ως εμπειρογνώμων σε θέματα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Δήμου, σχετικά με την πρόσφατη μεγάλη αποκάλυψη του αρχαίου δρόμου στο Μεγ. Καβούρι και την εν συνεχεία ανάδειξη της περιοχής ως αρχαιολογικού πάρκου, απόλυτα προστατευόμενου, άφησε τον δημοτικό σύμβουλο Παντελή Κασιδόκωστα παγερά αδιάφορο!

Η αδελφική του αγάπη, το προσωπικό του μένος κατά του Σπύρου Πανά και η πολιτική του καχυποψία ότι θα συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του νυν δημάρχου τον παρέσυραν σε μια άνευ προηγουμένου γελοία διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας σε σχέση με την προστασία της Λίμνης, της Φασκομηλιάς, του Μεγ. Καβουρίου, του θερινού κιν/φου Ακτή της Βουλ/νης κλπ.

Η αλήθεια είναι αποτυπωμένη σε αδιάψευστα επίσημα δημόσια έγγραφα (Υπουργικές αποφάσεις, Δικαστικές αποφάσεις, Πρακτικά Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Βουλ/νης κλπ.), τα οποία είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου, τυγχάνει μάλιστα να είναι και στην κατοχή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου που στον συνδυασμό του προσχώρησε πρόσφατα ο Παντελής Κασιδόκωστας.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο Παντελής Κασιδόκωστας να αποδεχτεί την πραγματικότητα και να προστατεύσει στο μέλλον τον εαυτό του από τέτοιες ενέργειες που εκθέτουν και τον ίδιο και τον συνδυασμό του.