Διπλασιάστηκε το κόστος της ...δωρεάς του ΣΑΑΚ Βούλας

Διπλασιάστηκε το κόστος της …δωρεάς του ΣΑΑΚ Βούλας

Όλο και ακριβαίνει τελικά το κόστος της δωρεάς ενός οικοπέδου που προτίθεται να κάνει στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο ΣΑΑΚ Βούλας.

Όπως αποφάσισε σήμερα το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την 4η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του, τα έξοδα για αμοιβές και φόρους ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση ενός οικοπέδου, προκειμένου να ανεγερθεί το 3ο Γυμνάσιο Λύκειο Βούλας θα ανέλθουν σε 200.000 ευρώ.

Αρχικά, κατά την κατάρτιση του Προϋπολογισμού, το ποσό αυτό ήταν 100.000 ευρώ. Μόλις ένα μήνα πριν, στην 3η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, το ποσό ανέβηκε στις 130.000 ευρώ. Και σκαλοπάτι – σκαλοπάτι, διπλασιάστηκε.

Κατά τη συζήτηση του θέματος, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παρέλειψε να αναφέρει στην εισήγησή του την αλλαγή αυτή. Παρόλο που το θέμα τέθηκε σε μορφή ερώτησης από τον Θάνο Ματόπουλο, καμία απάντηση δεν έδωσε ο Δήμαρχος ως προς το γιατί ανεβαίνει συνεχώς το κονδύλι αυτό, και πού θα κατευθυνθεί.

Έχει ενδιαφέρον ότι το ζήτημα του συγκεκριμένου οικοπέδου έχει διχάσει τους εκπροσώπους του Δήμου, μιας και η ιδιοκτησία του ΣΑΑΚ έχει αμφισβητηθεί ευθέως ακόμη και από στελέχη της παράταξης Κωνσταντέλλου, όπως η Ηλέκτρα Τσιριγώτη.