Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Διχασμένος ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Διαφωνίες και αποχωρήσεις σημάδεψαν τη διαδικασία συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα (6 και 7 Δεκεμβρίου 2017) συμμετείχαν δύο ψηφοδέλτια (Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων και Ενωτικό Ψηφοδέλτιο – Αρχή Συναδελφικής Συνεργασίας). Στις εκλογές προσήλθε πολύ μεγάλος αριθμός εργαζομένων, καθώς από τους 464 εγγεγραμμένους ψήφισαν 402, με έγκυρα 392 ψηφοδέλτια.

Το ψηφοδέλτιο του απερχόμενου προέδρου Μανώλη Λουδάρου συγκέντρωσε το 65,6% των ψήφων ενώ το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Παναγόπουλο προτίμησε το 34,4% των ψηφισάντων. Οι έδρες μοιράστηκαν αναλογικά σε 5 υπέρ του πρώτου συνδυασμού και 2 υπέρ του δεύτερου.

Στην πρώτη ωστόσο συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου, σημειώθηκαν εντάσεις. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου, “ύστερα από αποχώρηση κατά την διαδικασία των αρχαιρεσιών των συναδέλφων της μειοψηφίας Παναγόπουλου Ιωάννη και Κουκουμίδη Εμμανουήλ, οι θέσεις των Αναπληρωτή Ταμία και Μέλους του Δ.Σ. παραμένουν κενές”.

Το υπόλοιπο ΔΣ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Λουδάρος Εμμανουήλ
  • Γραμματέας: Αυρηλιώνης Αριστομένης
  • Αντιπρόεδρος: Μπιρμπίλης Στυλιανός
  • Ταμίας: Μπαγλατζής Δημήτριος
  • Αναπληρωτής Γραμματέας: Χρέμος Νικόλαος.

Η μειοψηφούσα παράταξη κατήγγειλε την πλειοψηφία για συγκρότηση μη αντιπροσωπευτικού προεδρείου. Όπως τόνισε ο Γιάννης Παναγόπουλος, “η μειοψηφία είθισται στις ομοσπονδίες να παίρνει τη Γραμματεία του Συλλόγου για λόγους διαφάνειας. Eμείς θέλουμε έναν ενωτικό Σύλλογο. Φυσικά θα συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις”.

Δείτε τα αποτελέσματα των υποψηφίων για την ΑΣΚΕ.

Δείτε τα αποτελέσματα των υποψηφίων για το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο – ΑΡΣΣΥ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας