Δόγκας ο νικητής του πρώτου ντιμπέιτ

Νικητής στα σημεία και στις εντυπώσεις ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα Πανοραματιστές στην πλατεία Άλσους.

Το “ντιμπέιτ” των υποψηφίων Δημάρχων της πόλης διεξήχθη τελικώς μεταξύ του Δημήτρη Δαβάκη, του Δημοσθένη Δόγκα και του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Σπύρος Πανάς, Θάνος Ματόπουλος και Κώστας Πασακυριάκος ειδοποίησαν τους διοργανωτές ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Η εκδήλωση κυλούσε μάλλον ανιαρά, μεταξύ κοινοτοπίας και επανάληψης, όταν ο Δημοσθένης Δόγκας εκτόξευσε την πρώτη βόμβα: “Έχω δίπλα μου δύο πρώην αντιδημάρχους Οικονομικών, αν εννούσαν όλα αυτά που τώρα λένε, κάτι θα είχαν κάνει τα τελευταία 25 χρόνια”. Και συνέχισε ακάθεκτος: “Δεν είχαν όμως τη Δημοτική Βούληση να τα προχωρήσουν και γι’ αυτό εμείς είμαστε εδώ, διεκδικώντας τη δημοτική αρχή για όλους εσάς”.

Παρόλο που ο νεότερος υποψήφιος του Δήμου τους …ρούμπωσε, Δαβάκης και Κωνσταντέλλος δεν σήκωσαν το γάντι και δεν απάντησαν ούτε καν μονολεκτικά, παρά συνέχισαν να διαβάζουν τα κείμενά τους σαν να μη συνέβη τίποτα.

Αργότερα, ο Δόγκας πάλι άφησε το πάνελ άφωνο, όταν μιλώντας εκτός κειμένου για τη συντήρηση των παραλιών και την εθελοντική δράση καθαρισμού της Δημοτικής Βούλησης στην ελεύθερη παραλία της Βούλας, είπε ότι η παράταξη έδωσε για κομποστοποίηση 10 τόνους φύκια και ανέλυσε τη χημική χρησιμότητα του υλικού αυτού για την ανακύκλωση υλικών.

Το τρίτο “χτύπημα” ήρθε όταν αναλύοντας τις θέσεις του για το Πανόραμα και το βουνό, ο Δημοσθένης Δόγκας στάθηκε στα …γαϊδούρια που εγκληματικά όπως ανέφερε αφέθηκε να εξοντωθούν, ενώ είναι ζώο που χρήζει προστασίας.

IMG_6218 IMG_6183