Δημοσθένης Δόγκας: Παιδικός σταθμός πρότυπο στην Κερατέα

Δημοσθένης Δόγκας: Παιδικός σταθμός πρότυπο στην Κερατέα

Στα εγκαίνια του νέου πρότυπου και υπερσύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού της Κερατέας παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης και πολιτευτής της περιφέρειας Αττικής, Δημοσθένης Δόγκας την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.

Ο νέος βιοκλιματικός βρεφονηπιακός σταθμός, που κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ώστε να συμβάλει στην ορθή ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών, είναι ένα πρότυπο σχολείο, που όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Δημοσθένης Δόγκας, “πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους Δήμους όλης της χώρας”. Ο Δημοσθένης Δόγκας έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά, και στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου “Κέφαλος” για το έργο που επιτελούν για τους κατοίκους.

20150510_195643 (1)Το σχολείο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αρχές τις αειφόρου ανάπτυξης, από τον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό μέχρι και την ενεργειακή του τροφοδότηση, προστατεύοντας το περιβάλλον και δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την παραμονή παιδιών και εκπαιδευτικών στο χώρο. Επιπλέον, το υπερσύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας μαζί με την παθητική πυρασφάλεια του κτιρίου και τον ευρύχωρο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του, τον καθιστά μοναδικό πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό στην Αττική.