Δημοσθένης Δόγκας: Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να πανηγυρίζει

Ένα πρώτο σχολιασμό του εκλογικού αποτελέσματος στον β’ γύρο έκανε μέσω facebook ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας. Παράλληλα, σχολιάζει την κριτική που δέχτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης.

Ολόκληρο το κείμενό του:

tspg

Το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών στην ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, δεν δίνει περιθώριο πανηγυρισμού, πόσω μάλλον όταν το εν λόγω αποτέλεσμα εκκρεμεί υπό την επικύρωση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όσον αφορά τους επικριτές της προεκλογικής εκστρατείας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, λυπάμαι για την ρηχή τους σκέψη καθώς ουδόλως σχολιάζουν το πρόγραμμα ή τις ομιλίες μας, αλλά ασχολούνται με τον τρόπο φιλοξενίας των συμπολιτών μας. Θα τους απαντήσω με το ρητό “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.

Θα έπρεπε όμως πριν βιαστούν να προσβάλλουν τους συμπολίτες μας που ευγενώς παρέστησαν στις ομιλίες μας, να αξιολογήσουν το πρόγραμμά μας το οποίο εμπιστεύτηκε το 7,3% του εκλογικού σώματος και να αναρωτηθούν αν θα μπορέσουν στην νέα θητεία τους να αποζημιώσουν τους δημότες για τις ζημιές που προκάλεσαν με την προηγούμενη κακοδιαχείριση, τις υπερεκτιμημένες απαλλοτριώσεις και την αδιαφορία για την προάσπιση του κοινού συμφέροντος.

Από τον Σεπτέμβριο θα είμαστε εκεί, με το πρόγραμμά τους ανά χείρας, για να “ταΐσουμε” τους δημοτικούς άρχοντες με τα λάθη τους και να ενημερώνουμε τους δημότες για την ορθή ή μη εκτέλεσή τους.