Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Δημοσθένης Δόγκας: Με σθένος και βούληση στη Βάρη

Αέρας ανανέωσης φύσηξε και στη Βάρη με τη θυελλώδη προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Βούλησης την Τετάρτη το βράδυ να εμπνέει όσο ποτέ αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας, ανέλυσε στους εκατοντάδες κατοίκους της Βάρης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μια νέα πρόταση για μια διαφορετική πορεία στις τρεις ενοποιημένες πόλεις τις οποίες “ενώνει η Δημοτική Βούληση, που μοιραζόμαστε όλοι εμείς, που πιστεύουμε πως πρέπει να επέλθει τώρα Ανανέωση Παντού!”, όπως τόνισε.

Στην ομιλία του ο Δημοσθένης Δόγκας στάθηκε στο χαρακτήρα του συνδυασμού του, που εκπροσωπεί την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, αντίθετα με τους υπόλοιπους συνδυασμούς που εκπροσωπούν τον παλιό κόσμο που οδήγησε στη σημερινή κρίση.

Επίσης, ειδική αναφορά έκανε ο Δημοσθένης Δόγκας στα σημεία του προγράμματός του που αφορούν τη δημοτική ενότητα της Βάρης και συγκεκριμένα στην ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της πόλης, την πολιτική παρέμβαση για τη διευθέτηση του προβλήματος στο Χέρωμα, τη ματαίωση κάθε σχεδίου εμπορευματοποίησης της ανατολικής παραλίας της Βάρκιζας αλλά και την κατασκευή πεζογέφυρας στη Βάρης Κορωπίου για την ασφάλεια των κατοίκων.

Ανάμεσα σε άλλα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης ανέπτυξε και το πώς ο συνδυασμός βλέπει την ανάπτυξη του οδικού δικτύου, που “θέλει αγώνες, παραστάσεις στην περιφέρεια, διάφανη διεκδίκηση κονδυλίων, με μεγάλο διαγωνισμό, με πενταετές πλάνο, ώστε αυτός που θα αναλάβει να είναι υπεύθυνος για κάθε ζημιά και για την άμεση αποκατάσταση”.

“Αυτή η ομάδα έχει πάντα τη Βούληση για έργο, για δράση, για προσφορά, να διεκδικήσει την ψήφο σας και να γίνει Δημοτική Αρχή!”, είπε ξεσηκώνοντας το χειροκρότημα του κοινού, ο Δημοσθένης Δόγκας.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας