Κέρδισε το στοίχημα ο Δόγκας (φωτό)

Κέρδισε το στοίχημα η “Δημοτική Βούληση” και ο Δημοσθένης Δόγκας την Κυριακή, με μια μαζική συγκέντρωση στη Βάρκιζα που απέπνεε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης αλλά και των πρώτων περίπου 20 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της “Δημοτικής Βούλησης” έγινε στη μεγάλη αίθουσα του Varkiza Resort, που γέμισε από κόσμο όλων των ηλικιών. Στις πρώτες σειρές καθισμάτων είδαμε τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας, Ανδρέα Κάσδαγλη, τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ και δημοτικό σύμβουλο, Γιάννη Νιτερόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γιάννη Παναγόπουλο, τον πρώην αντιδήμαρχο Βούλας και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Δημήτρη Κιούκη, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Αντώνη Γάκη, την πρώην αντιδήμαρχο Βάρης, Δήμητρα Σουτόγλου, τον εμπειρογνώμονα του Δήμου 3Β σε θέματα αρχαιολογίας και ιστορίας, Χρήστο Διονυσόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Νέοι Ορίζοντες Φιλίας, Γιώργο Δρίτσα και αρκετούς άλλους.

Ο Δημοσθένης Δόγκας στην ομιλία του ανέπτυξε κεντρικούς άξονες όπως είπε της αυτοδιοικητικής του πρότασης, αναλύοντας τις πηγές χρηματοδότησης των προτάσεων του συνδυασμού, αλλά και τις βασικές θέσεις, όπως η διατήρηση της οικιστικής φυσιογνωμίας της πόλης χωρίς καμία αλλαγή χρήσης όπως ορίζει το πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος. Στάθηκε ιδιαίτερα σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, ορίζοντας ως στόχο των πρώτων μηνών της δημοτικής του διοίκησης τη δημιουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αλλά και την εξεύρεση κτιρίου για την αξιοπρεπή στέγαση του 6ου νηπιαγωγείου Βούλας και την επέκταση των ΚΔΑΠ. Ακόμη, υποστήριξε ότι όλες οι δημοτικές δραστηριότητες, όπως οι παιδικοί σταθμοί, τα αθλητικά προγράμματα κ.λπ. πρέπει να είναι δωρεάν. Επιπρόσθετα, υπογράμμισε ότι όλο το παραλιακό μέτωπο πρέπει να αποδοθεί στο Δήμο και τους δημότες. Ανέπτυξε επίσης τη φιλοσοφία των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και δήλωσε ακόμη μια φορά την προσήλωση του συνδυασμού και του ίδιου στον εθελοντισμό και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Τέλος, εξειδίκευσε στόχους ανά δημοτική ενότητα.

IMG_3680 IMG_3701 IMG_3778 IMG_3867 IMG_3830 IMG_3898