Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλα

Ισχυρό μήνυμα στήριξης του Δημοσθένη Δόγκα από τη Βούλα (video-photos)

Μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στη Βούλα που έστειλε ηχηρό μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Δημοσθένη Δόγκα για την Εκλογική Περιφέρεια Αττικής, διοργανώθηκε την Τετάρτη.

Ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Περιφέρεια Αττικής Δημοσθένης Δόγκας κάλεσε από το βήμα στην αίθουσα “Ιωνία” τους συμπολίτες του να δώσουν μαζί τον αγώνα “για το αναγκαίο καλό της Ελλάδας που δεν λογαριάζει Δεξιά και Αριστερά”, στηρίζοντας νέες υποψηφιότητες αλλά και το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το “κίνημα που ό,τι λέει ισχύει για πάντα”. Ο Δημοσθένης Δόγκας με μια ομιλία που συγκίνησε το ακροατήριο, προκαλώντας επανειλημμένα χειροκροτήματα και επευφημίες, παρουσίασε με τον πιο παραστατικό τρόπο το νέο στοιχείο που φέρνει η πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο πολιτικό σκηνικό της πόλωσης: Την αντίθεση στα μνημόνια της εθνικής υποτέλειας, την αντίδραση στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που συρρικνώνει τη δημοκρατία μαζί όμως με “κόκκινες γραμμές” στα εθνικά θέματα και σε ζητήματα αρχών: Στην εξωτερική πολιτική και το Κυπριακό, στο μεταναστευτικό ζήτημα, στις σχέσεις του κράτους με την Εκκλησία.

Ο Δημοσθένης Δόγκας καταδίκασε τους πολιτικούς της μνημονιακής συγκυβέρνησης που με τις υπογραφές τους υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας και κάλεσε τους πολίτες “να κάνουμε με την ψήφο μας την υποθήκη παρακαταθήκη και όχι δική μας καταδίκη”. Παράλληλα, επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα στελέχη του ότι “εξαπατούν τους εργαζόμενους”, δίνοντας ανεύθυνα υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.

Επιπλέον, ο Δημοσθένης Δόγκας παρουσίασε συνοπτικά πλευρές του οικονομικού σχεδίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη. Ως στόχους του προγράμματος αυτού ανέφερε, πρώτον, την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, δεύτερον, την οικοδόμηση μιας κοινωνίας που θα διέπεται από σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και τρίτον, τη συγκρότηση ενός κράτους αποτελεσματικού και αξιόπιστου, που θα ελέγχει χωρίς όμως να ρυθμίζει ασφυκτικά τη λειτουργία της αγοράς.

Στις φορολογικές προτάσεις που υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και στοχεύουν να ανακουφίσουν τα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές, ο Δημοσθένης Δόγκας ανέφερε μεταξύ άλλων τη θέσπιση ενός απλού και σταθερού φορολογικού συστήματος με προτεραιότητες: Πρώτον, τη δραστική μείωση στη φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων, δεύτερον, το πάγωμα στις τιμές των ειδών διατροφής και τρίτον, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Περαιτέρω, ο Δημοσθένης Δόγκας διατύπωσε ρηξικέλευθες προτάσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αττικής και κατ’ επέκτασιν όλης της χώρας. Στις ιδέες που κατέθεσε ξεχωρίζει ίδρυση Κέντρων Καινοτομίας και Πιστοποίησης Καινοτόμων Ιδεών, η στροφή στην ενδυνάμωση της Εμπορικής Ναυτιλίας, η ενίσχυση και αναβίωση της ναυτικής τέχνης και τεχνικής αλλά και η προώθηση του αγροτουρισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό ο Σπύρος Κούρτης, επικεφαλής της Γραμματείας Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας, ο Κώστας Τουρναβίτης, εκπρόσωπος του συνεργαζόμενου με τους ΑΝΕΛΛ κινήματος “Ένωσις των Ελλήνων” και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής και ο Λουκάς Αντώναρος, επίσης υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής. Οι ομιλητές συνεχάρησαν τον Δημοσθένη Δόγκα και δήλωσαν ότι στην εκλογική αυτή μάχη δεν υπάρχουν προσωπικοί ανταγωνισμοί, παρά μόνο κοινή αγωνία για το καλό της πατρίδας.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, Ζαχαρίας Πελέκης, ο δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τέως αντιδήμαρχος, Διονύσης Κοντονής, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βούλας, Πέτρος Θανόπουλος καθώς και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Δείτε την ομιλία:

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα

IMG_2579

 

 

IMG_2563

 

IMG_2537

 

IMG_2573

 

IMG_2527

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας