Το μυστήριο της διάρρηξης του σπιτιού του Ντομίνγκες στη Βούλα

Το μυστήριο της διάρρηξης του σπιτιού του Ντομίνγκες στη Βούλα

– Γνώριζαν άριστα πού υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Aγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του 35χρονου στη Βούλα και «σήκωσαν» τα πάντα χωρίς  να αφήσουν ίχνη. Οι διαρρήκτες άρπαξαν ένα μεγάλο ποσό, κοσμήματα τεράστιας αξίας, αλλά και σχεδόν όλη την -πανάκριβη- γκαρνταρόμπα του Λατινοαμερικανού.

tspg

Εκείνη την ώρα, ουδείς, φυσικά, υπήρχε στο σπίτι, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ήξεραν ακριβώς και πού υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και κυρίως, πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του «πνιγμού» μέσα σε κουβά με νερό!

Oι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας, παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και στην κεντρική πόρτα, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Άρα, υπάρχει και το ενδεχόμενο οι δράστες να μπήκαν με «πασπαρτού» ή αντικλείδι στο σπίτι του Τσόρι!

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι «ποντικοί» μπήκαν στο σπίτι του Αργεντινού λίγο μετά τις 21:00, την ώρα, δηλαδή, που ο 35χρονος ήταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Πηγή:spor-fm