Δούρου: Α λα καρτ με τη νομιμότητα όπως και με τη δημοκρατία η ΝΔ

Δούρου: Α λα καρτ με τη νομιμότητα όπως και με τη δημοκρατία η ΝΔ

Δήλωση καταγγελίας για τη Νέα Δημορκατία δημοσιοποίησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αφορμή η συζήτηση περί των αποθεματικών της Περιφέρειας που αποτέλεσε αντικέιμενο πολιτικής διαπάλης (αναλυτικά εδώ).

tspg

Γράφει λοιπόν η Ρένα Δούρου:

Λίγα λεπτά πριν από τα βραδινά Δελτία Ειδήσεων και ενώ έχουν περάσει 24 ώρες από τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης επέλεξε να επιδείξει τη γύμνια των επιχειρημάτων του σχετικά με την καθόλα νόμιμη και διάφανη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για αξιοποίηση μέρους των ταμειακών διαθεσίμων της Περιφέρειας σε λογαριασμό της Τράπεζα της Ελλάδας, που είναι πιο ασφαλής από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα .

Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που διέλυσε την οικονομία, που οδήγησε στο λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις, που κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους, που εξαθλίωσε την κοινωνία, το κόμμα που αρνήθηκε την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Μνημόνια, το κόμμα που έκανε σημαία την κομματικοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνει σήμερα ένα ακόμη βήμα προς την απαξίωση: βάλλει κατά της Τράπεζας της Ελλάδας, αμφισβητώντας το κύρος της και κάνοντας λόγο για «ευθύνες» που θα «αναζητηθούν».

Α λα καρτ με τη νομιμότητα όπως και με τη δημοκρατία.

Είναι φανερό ότι η ΝΔ αδυνατεί να λειτουργήσει με κριτήρια δημοσίου συμφέροντος. Λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με κριτήρια τηλεοπτικού αέρα.

Αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να ασκήσει ούτε το στοιχειώδη ρόλο μιας έντιμης αντιπολίτευσης. Ψεύδεται και κινδυνολογεί.

Οι πολίτες κρίνουν και δεν ξεχνούν.

Η ανάρτησή της:

Λίγα λεπτά πριν από τα βραδινά Δελτία Ειδήσεων και ενώ έχουν περάσει 24 ώρες από τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο,…

Posted by Ρένα Δούρου on Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015