Connect with us

Hi, what are you looking for?

περιφερεια Αττικης

Ρένα Δούρου: “Η ΝΔ στηρίζει δύο υποψηφιότητες”

Debate μεταξύ της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένας Δούρου και του Γιώργου Κουμουτσάκου, υποψήφιου εκ μέρους της ΝΔ, φιλοξένησε προχθές ο ραδιοσταθμός  realfm 97,8 και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στη συζήτηση αυτή, η Ρένα Δούρου είπε μεταξύ άλλων για τη μάχη της περιφέρειας Αττικής:

“Μετά κι από τις τελευταίες ανακηρύξεις Αντιπεριφερειαρχών εκ μέρους του απερχόμενου περιφερειάρχη, έγινε φανερό ότι η Συγγρού υποστηρίζει δύο υποψηφιότητες. Το πρωί επίσημα τον κ. Κουμουτσάκο και το βράδυ, ανεπίσημα τον απερχόμενο Περιφερειάρχη. Τούτο αδικεί τον κ. Κουμουτσάκο αλλά αυτά είναι προβλήματα της ΝΔ, ενδεχομένως να λυθούν από τα αρμόδια όργανά της”.

Αργότερα η Ρένα Δούρου σημείωσε, μιλώντας για τα ζητήματα της παραλιακής ζώνης:

“Σε μια σειρά από μνημονιακές επιταγές, αναφορικά με τον Αστέρα, με το Ελληνικό, με το θέμα των απορριμμάτων, ο απερχόμενος περιφερειάρχης ήθελε απλά να είναι διαχειριστής των μνημονιακών πολιτικών. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και από την θέση του περιφερειάρχη θα προσπαθήσω να παλέψω κατά των μνημονιακών πολιτικών, είτε αυτές αφορούν τον Αστέρα, είτε τα απορρίμματα ή το Ελληνικό”.

 

Advertisement