Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο δράκος του Αμαρουσίου

“Μιλάει και λέει ακατάληπτα πράγματα και άλλες φορές κάθεται στην καρέκλα σαν φυτό”, λένε οι αστυνομικοί για τον άνδρα που συνελήφθη πριν λίγο μετά από τρεις επιθέσεις σε γυναίκες και φέρεται ως ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

“Είναι ξεκάθαρο ότι έχει έντονα ψυχιατρικά προβλήματα και δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε τι λέει καθώς δείχνει να έχει και διανοητικά έντονα προβλήματα”, προσθέτουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 30χρονο ο οποίος εργάζεται σε περίπτερο στο Γαλάτσι και μάλιστα μένει μόλις 500 μέτρα από το σημείο που επιτίθετο στις γυναίκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σήμερα το πρωί που οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν με βάση τα χαρακτηριστικά του μετά από τις καταθέσεις των γυναικών, εκείνος φορούσε τα ίδια ρούχα και τον ίδιο χαρακτηριστικό σκελετό γυαλιών όπως και προχθές που προσπάθησε να βιάσει δυο γυναίκες στην υπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου στο Μαρούσι.

Τα θύματα του τον έχουν ήδη αναγνωρίσει ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τους συγγενείς του για να εξακριβώσουν εάν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο “δράκος” είχε επιχείρησει να επιτεθεί σε μία γυναίκα, η οποία όμως αντιστάθηκε και εκείνος τράπηκε σε φυγή, σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, στην οδό Καποδιστρίου.

Εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο άνδρας έφερε αμυχές και βρέθηκε πάνω του και μία μονωτική ταινία.

Πηγή: cnn.gr 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας