Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Διακοπές σε Λευκάδα, Ιωάννινα ή Χαλκιδική; Super τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων!

Έχετε κλείσει εισιτήρια, δωμάτιο την mini κρουαζιέρα σας, σχεδόν έχετε φτιάξει βαλίτσες και τότε σκέφτεστε: «Να πάρω το δικό μου αυτοκίνητο;».

Σίγουρα αυτή η ιδέα δεν σας φαίνεται και τόσο καλή. Για αυτό η Drive-Hellas κατεβάζει κι άλλο τις τιμές της στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, προσφέροντας στους πελάτες της και πολλά προνόμια με πακέτα που περιέχουν και δωμάτιο ξενοδοχείου!

Ύστερα από έρευνες έχει αποδειχθεί ότι οι οικογένειες, τα ζευγάρια και η παρέα φίλων που νοικιάζουν αυτοκίνητο περνάνε πιο ξέγνοιαστες στιγμές, αφού δεν ανησυχούν κάθε τόσο μην πάθει κάτι το αυτοκίνητο.

Tip: Πραγματοποιήστε την ενοικίαση πριν φτάσετε στο μέρος των διακοπών σας, ακόμα και αν είναι μία μέρα πριν φύγετε από τον θόρυβο της πόλης. Σίγουρα θα βρείτε καλύτερη τιμή.

Λευκάδα

leukada-porto-katsiki

Η πρόσβαση σε αυτό το παραδεισένιο νησί, γίνεται με αυτοκίνητο, επομένως από την αρχή ως το τέλος το ΙΧ είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Τα μέρη που έχετε να δείτε είναι τόσα πολλά, αλλά βρίσκονται σε μακρινή απόσταση μεταξύ τους και οι δρόμοι σε ορισμένα σημεία είναι τέτοιοι, ώστε η πρόσβαση να γίνεται μόνο με όχημα.

Ιωάννινα

zagori4

Δεν γίνεται να πάτε στα Ιωάννινα και να μην επισκεφθείτε τα Ζαγοροχώρια. Αν όχι και τα 40, σίγουρα 2-3 από τα πανέμορφα χωριουδάκια θα είναι ένας από τους προορισμούς σας. Ανεβείτε λοιπόν το βουνό με ένα καλό και πολύ οικονομικό αυτοκίνητο από την Drive-Hellas. Το ΙΧ μπορεί να σας περιμένει και στο αεροδρόμιο, εφόσον φτάσετε αεροπορικώς.

Χαλκιδική

484377-xalkidiki11-600_168951_R31Y40

Η Χαλκιδική είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις από μία οικογένεια μέχρι μία παρέα φίλων νεαρής ηλικίας. Το αυτοκίνητο θα σας πάει στις καλύτερες παραλίες. Προτιμήστε να νοικιάσετε, απολαμβάνοντας χαμηλότερες τιμές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα κάντε κλικ εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας