Ποιοι δρόμοι και πότε θα κλείσουν στα 3Β λόγω της επίσκεψης Ομπάμα

Ποιοι δρόμοι και πότε θα κλείσουν στα 3Β λόγω της επίσκεψης Ομπάμα

Δυσχερής θα είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ευρύτερα στην παραλιακή λεωφόρο σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, 15 και 16 Νοεμβρίου 2016 λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. 

Λόγοι ασφαλείας έχουν επιβάλει το κλείσιμο των κεντρικών λεωφόρων από τις οποίες θα διέρχεται η συνοδεία του Αμερικανού προέδρου και στα δύο ρεύματα.

tspg

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει η Τροχαία, το οποίο πάντως υπόκειται σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής οι δρόμοι που θα κλείσουν είναι οι εξής:

Την Τρίτη 15 Νοεμβριου 2016:

Από 10.30 ως 11.30 θα μείνουν κλειστά και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Βάρης Κορωπίου, καθώς και η παραλιακή λεωφόρος μέχρι το Λαιμό.

Από τις 12.30 ως και τις 13.30 θα κλείσουν και τα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου από τον Αστέρα και της λεωφόρου Συγγρού.

Στις 17.00 θα κλείσουν και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού και της παραλιακής λεωφόρου ως τον Αστέρα.

Στις 19.00 θα κλείσουν θα κλείσουν και τα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου από τον Αστέρα και της λεωφόρου Συγγρού.

Στις 23.00 θα κλείσουν και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού και της παραλιακής λεωφόρου ως τον Αστέρα.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016:

Στις 11.00 θα κλείσουν θα κλείσουν και τα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου από τον Αστέρα και της λεωφόρου Συγγρού.

Στις 15.00 για την αποχώρηση του Αμερικανού προέδρου θα κλείσουν τα δύο ρεύματα της Συγγρού, της παραλιακής λεωφόρου ως τον Αστέρα και αργότερα της λεωφόρου Βάρης.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής με ανακοίνωσή της επισημαίνει:

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων“.