Η νέα δημοτική αρχή θα επαναξετάσει τις μετατάξεις υπαλλήλων

Η νέα δημοτική αρχή θα επαναξετάσει τις μετατάξεις υπαλλήλων

Να εξετάσει κατά περίπτωση τις μετατάξεις των υπαλλήλων του Δήμου αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση για την απερχόμενη δημοτική περίοδο το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιοποιήθηκε στη “Διαύγεια”:

Το Δημοτικό Συμβούλιο “απορρίπτει την εισήγηση του απερχόμενου Δημάρχου κ. Σπυράγγελου Πανά. 

Οι υπογραφές που τέθηκαν καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του Δημάρχου παραβιάζουν προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη από καμία αρμόδια αρχή. 

Η νέα Δημοτική Αρχή θα εξετάσει την κάθε μετακίνηση υπαλλήλου κατά περίπτωση”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Πανάς έχει ήδη δώσει έγκριση σε 25 μετατάξεις εντός της προθεσμίας που είχε δώσει το υπουργείο Εσωτερικών. Η ενέργεια αυτή πυροδότησε αντιπαράθεση μεταξύ του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του Σπύρου Πανά  με εκατέρωθεν ανακοινώσεις (ρεπορτάζ εδώ).

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση παρόντες ήταν οι σύμβουλοι: Λ. Αργυρουδάκης, Δ. Δαβάκης, Χ. Βαδάσης, Γ. Νιτερόπουλος, Μ. Δασκαλάκης, Δ. Βαμβασάκης, Γ. Δήμας, Π. Σωτηρόπουλος, Ν. Κάραγιαν, Λ. Αργυροπούλου, Δ. Γεωργουλόπουλος, Κ. Κικίλιας.

Μόνο ο Κ. Κικίλιας διαφοροποιήθηκε, ψηφίζοντας “λευκό”. Απόντες ήταν τόσο ο δήμαρχος Σπύρος Πανάς, όσο και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.