Κάγκελα στο Καβούρι και σχολεία Βουλιαγμένης στο Δημοτικό Συμβούλιο 3Β

Την πρώτη του μετεκλογική συνεδρίαση καλείται να κάνει την ερχόμενη Τρίτη 10 Ιουνίου στις 8 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, του οποίου η θητεία υπενθυμίζουμε ότι λήγει στις 31 Αυγούστου 2014.

Είχε προηγηθεί προσπάθεια να συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο αυτήν την Τρίτη, όμως δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη απαρτία.

Σημειωτέον, την ημερήσια διάταξη συνέταξε και υπέγραψε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου και μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης (Κωνσταντέλλος), Διονύσης Γεωργουλόπουλος, καθώς ο πρόεδρος Κυριάκος Κικίλιας, λείπει με άδεια εκτός Ελλάδας.

Η ημηρήσια διάταξη προδιαθέτει πάντως για …προεκλογικού τύπου συζήτηση, ακόμη κι αν είμαστε μετά τις εκλογές.

Αναλυτικά:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εργασίες φύτευσης και περίφραξης παραλίας Αγ. Νικολάου Καβουρίου από ιδιώτη και συνεργεία του Δήμου. (To θέμα έρχεται μετά από υπογραφές Δημοτικών Συμβούλων).
  2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού για τα έτη 2010 και 2011 της Σχολικής Επιτροπής Λυκείου Δ.Ε Βουλιαγμένης. Σχετικά: Απόφαση 26/2014 της Επιτροπής Παιδείας. Απόφαση 27/2014 της Επιτροπής Παιδείας.
  3. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών αρμοδίου ελεγκτικού οργάνου παιδότοπων που αδειοδοτούνται από το Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.
  4. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μέλους του αρμοδίου οργάνου για τη σφράγιση καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος Δήμου Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης.
  5. Τέλος χρήσεως πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων.
  6. Εξόφληση οφειλών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (ΔΗ.Κ.Ε.Β.Β.Β.).
  7. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2012. Σχετικά: Απόφαση 1/2014 του Ιδρύματος Κοινωνικού Ξενώνα Ενηλίκων Βουλιαγμένης.
  8. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2013. Σχετικά: Απόφαση 2/2014 του Ιδρύματος Κοινωνικού Ξενώνα Ενηλίκων Βουλιαγμένης.
  9. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2014-1η αναμόρφωση. (Σχετικά: Η υπ΄ αριθμ. 19/2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής).  Σχετικά: Απόφαση 3/2014 του Ιδρύματος Κοινωνικού Ξενώνα Ενηλίκων Βουλιαγμένης.
  10. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου “Συντήρηση Ανακατασκευές Σχολικών Συγκροτημάτων”.