Το Δημοτικό Συμβούλιο 3Β συζητά για την Υδρούσα

Το Δημοτικό Συμβούλιο 3Β συζητά για την Υδρούσα

Την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην Ημερήσια Διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έκανε το θέμα της επένδυσης της Υδρούσας.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 6 μ.μ. το σώμα θα κληθεί να ενημερωθεί αρμοδίως από τη Δημοτική Αρχή και να λάβει σχετική απόφαση.

Μέχρι σήμερα, η “υπόθεση Υδρούσα”, η σχεδιαζόμενη δηλαδή επένδυση στο κοντινό νησάκι της Βούλας παρέμενε θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ αντιπολίτευσης και δημάρχου στις προ ημερήσιας διάταξης ερωτήσεις που καταθέτουν οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η έναρξη των εργασιών πάνω στο νησί και η εμφανής προετοιμασία της λειτουργίας του φαίνεται ότι θέτουν τους πάντες και κυρίως του ασκούντες τη δημοτική εξουσία προ των ευθυνών τους για να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ’ επέκταση τους δημότες για το θέμα.

Επιπλέον, το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη θα αποφασίσει και για τη διοργάνωση Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα, “Κύπελλο Καστελόριζο 2015”στο Δήμο Μεγίστης.

Δείτε την πρώτη ουσιαστικά τοποθέτηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για το θέμα, στις 29 Οκτωβρίου 2014, όταν κλήθηκε να απαντήσει στις πρώτες ερωτήσεις που του έθεσε ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Βούληση, Δημοσθένης Δόγκας, αλλά και τη δέσμευση που έδωσε δημοσίως ο δήμαρχος στις 27 Απριλίου 2015 ότι τίποτα δεν θα ξεκινήσει στην Υδρούσα: