Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Κωνσταντέλλος: Δωρεές, όχι στεφάνια φέτος

Μήνυμα που καλεί τους πολίτες και τους συλλόγους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να δωρίσουν το ποσό που θα έδιναν για στεφάνια στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο ΠΙΚΠΑ, απευθύνει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Συγκεκριμένα, η επιστολή του δημάρχου των 3Β αναφέρει:

Kαλούμε τους πολίτες, φορείς, συλλόγους και όσους άλλους επιθυμούν, αντί κατάθεσης στεφάνων, να δωρίσουν το αντίστοιχο ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ), που έχουν πραγματικά ανάγκη τη στήριξή μας.

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές και οι αδύναμοι είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο. Η βοήθεια όλων μας, μικρότερη ή μεγαλύτερη είναι σημαντική για να προσφέρει χαρά στα παιδιά και να συνδράμει στο έργο των εθελοντών.

Όσοι επιλέξουν να καταθέσουν χρήματα στα προτεινόμενα ιδρύματα παρακαλούνται να προσκομίσουν το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης προκειμένου, να γίνει αναφορά για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να απευθύνεστε στον γενικό συντονιστή της εκδήλωσης κ. Στέφανο Χατζηστεφάνου στο τηλέφωνο 213-2019921.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας