Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

“Δώρο” της δημοτικής αρχής 3Β σε επιχειρήσεις μεγέθους Αστέρα

Σταθερά παραμένουν τα δημοτικά τέλη στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό που ψήφισε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Αυτό ισχύει για τις περισσότερες κατηγορίες ακινήτων, δημοτών και επιχειρήσεων πλην μιας: Των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε χώρους άνω των 6.000 τετραγωνικών μέτρων.

Την παρατήρηση αυτή έκανε ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Θάνος Ματόπουλος, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Κύκλοι της δημοτικής αρχής πάντως διευκρίνισαν ότι τέτοια εγκατάσταση δεν λειτουργεί στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Η ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών:


 

Μια “μικρή” διαφοροποίηση στους συντελεστές επιβολής Δημοτικών τελών και φωτισμού, επιχειρήθηκε από τον Δήμαρχό μας για τους στεγασμένους (επαγγελματικούς) χώρους γενικής χρήσης ΑΝΩ των 6.000 τ.μ.

Στην απόφαση Δημοτικών τελών και φωτισμού του 2015 προβλεπόταν στη Βουλιαγμένη τα καταστήματα 1- 6.000 τ.μ. να πληρώσουν 5,87€/τ.μ., ενώ για τους αντίστοιχους χώρους άνω των 6.000 τ.μ. προβλεπόταν  να πληρώσουν 3,10€/τ.μ..

Με απόφαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου και εισήγηση του Δημάρχου προτάθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η ψήφιση των Δημοτικών τελών για το 2016 με την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις από την απόφαση για το 2015.

Όμως στην κατηγορία που περιλαμβάνει μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες π.χ. Τον “Αστέρα Βουλιαγμένης”, στο προς ψήφιση κείμενο περιελάμβανε μείωση στα 2,94 €/τ.μ..

Πόσα είναι άραγε τα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης που ξεπερνούν τα 6.000 τ.μ. και σε ποιους “αναξιοπαθούντες” ανήκουν;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας