Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

“Δυνάμεις της Κοινωνίας”, νέα παράταξη στα 3Β

Νέα παράταξη ιδρύθηκε στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στοχεύοντας στις εκλογές του Μαΐου και το Δημοτικό Συμβούλιο. Με ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίυο στην Πνευματική Εστία Βούλας ιδρύθηκε η κίνηση με τίτλο “Δυνάμεις της Κοινωνίας – άμεση Δημοκρατία στη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη“.

Οι αναφορές της στην “απώλεια της εθνικής κυριαρχίας“, τις “κατοχικές κυβερνήσεις” και τον “κοινό βηματισμό των συλλογικοτήτων αντίστασης” με στόχο την “Εθνική Απελευθέρωση και Αναγέννηση” κατατάσσουν την kίνηση στο αντιμνημονιακό – πατριωτικό φάσμα, με πολλές αναφορές στην άμεση δημοκρατία ως τρόπο λειτουργίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, “εγκρίθηκε ομόφωνα η ιδρυτική διακήρυξη αρχών της κίνησης, καθώς και το Αμεσοδημοκρατικό λειτουργιόγραμμά της. Τέλος στελεχώθηκαν τρεις πρώτες ομάδες εργασίας, για την περαιτέρω ανάπτυξη προς επίτευξη των διακηρυγμένων στόχων”.

Στην Κίνηση συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο τοπικός σύμβουλος Βούλας, Κώστας Δούκας, και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της Βάρης, Δημήτρης Κυπριώτης.

Σημειωτέον, πρόκειται για τον ένατο συνδυασμό που δηλώνει “παρών” στις εκλογές. Έχουν προηγηθεί οι: “Ανεξάρτητη Κίνηση“, “Πόλη για να ζεις“, “3Β μία πόλη“, “Κύμα Ενωμένων Πολιτών“, “Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών“, “Λαϊκή Συσπείρωση“, “Κίνηση Δημοτών Ανατροπή” και η …αβάφτιστη ακόμα παράταξη της Λυδίας Αργυροπούλου.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας