Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Παραπολιτικά

Δύο θέσεις για τον Δημήτρη Δαβάκη

Πληθαίνουν οι ψίθυροι για τον Δημήτρη Δαβάκη, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής του Κύματος Ενωμένων Πολιτών 3Β, σχετικά με το ρόλο του στη νέα δημοτική περίοδο. Ψίθυροι που θα γίνουν κραυγές ή μήπως θα ξεχαστούν;

Εν αρχή ην η τοποθέτησή του κατά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ένα μνημείο συναδέλφωσης και ομόνοιας που έκανε αρκετούς να απορήσουν (μα γιατί κατέβηκαν σε ξεχωριστούς συνδυασμούς, αν “είμαστε όλοι ένα”;). Έπειτα ήρθε η ομόφωνη ψήφισή του από τους συμβούλους της πλειοψηφίας για τη θέση αντιπροέδρου στην Οικονομική Επιτροπή. Σήμερα, η παράταξή του εξέδωσε ανακοίνωση για να διευκρινίσει ότι το “παρών” που ψήφισε στο Τεχνικό Πρόγραμμα δεν σήμαινε απόρριψή του.

Τι συμβαίνει; Είναι πράγματι …κωνσταντελλικότερος του Κωνσταντέλλου όπως του καταλογίζει ο “Μίτος”;

Ποια είναι τα δύο σενάρια που κυκλοφορούν:

  • Πρώτον, να αναλάβει την παράταξη “Πόλη για να ζεις” τον Μάιο του 2019 (εννοείται μετά από την πιθανολογούμενη αποχώρηση του Κωνσταντέλλου από τα δημοτικά).
  • Δεύτερον, να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη από τους συμβούλους της πλειοψηφίας συν τις 2 ψήφους της δικής του παράταξης (εννοείται αφού πρώτα παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο).

Ίδωμεν.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας