Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Hλεκτρονικό Φροντιστήριο με υπογραφή Ψινάκη

Δωρεάν on line φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, που οι οικογένειές τους αδυνατούν να καταβάλλουν δίδακτρα σε ιδιωτικά φροντιστήρια, εγκαινιάζει ο Δήμος Μαραθώνα.

Το πρόγραμμα αυτό, που ονομάζεται «e-Κοινωνικό Φροντιστήριο» είναι χορηγία ενός on line κέντρου εκπαίδευσης. Μέσω της ιστοσελίδας www.arnos.gr οι μαθητές θα έχουν δωρεάν 24ωρη πρόσβαση σε περισσότερα από 40.000 μαθήματα με διδασκαλία σε video, που καλύπτουν όλη τη διδακτική ύλη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εκτός από τα φροντιστηριακά e-μαθήματα, οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε on line τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα, λύσεις θεμάτων εξετάσεων, λύσεις της Τράπεζας θεμάτων της Α΄ Λυκείου κ.λπ. Ένα παρόμοιο πρόγραμμα εφαρμόζεται και για τους κοινωνικά ευάλωτους μαθητές του Δήμου Θεσσαλονίκης -πιθανόν και άλλων δήμων για τους οποίους δεν έχουμε πληροφορίες.

Ασφαλώς, αρμόδιοι να μιλήσουν για τη χρησιμότητα της on line μάθησης είναι οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί -όχι οι αραχτοί, αλλά εκείνοι που πραγματικά μοχθούν μες στην τάξη και τους πονάει η υπόθεση «παιδεία». Με χαρά το σάιτ μας θα φιλοξενήσει τις απόψεις τους.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας