Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021-2022 από την 1η Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως και τις 20 Μαρτίου 2021. Για πρώτη φορά φέτος, οι εγγραφές ξεκίνησαν νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, σε συνέχεια σχετικών οδηγιών από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι εγγραφές αφορούν παιδιά γεννημένα το 2016 και το 2017 και μπορούν να γίνουν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας με τη χρήση των κωδικών taxisnet. Για τις ώρες επικοινωνίας και άλλες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το νηπιαγωγείο στο οποίο ανήκουν με βάση τη διεύθυνση κατοικίας τους.

Για να δείτε σε ποιο σχολείο ανήκετε, πατήστε το δεξί βέλος στην μπάρα στην κορυφή του χάρτη που ανήκει σε μενού τα όρια κάθε σχολικής μονάδας:

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, 1η Μαρτίου ως και 20 Μαρτίου 2021, πραγματοποιούνται οι εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία.

Οι εγγραφές θα γίνονται με ραντεβού στο σχολείο που ανήκει ο κάθε μαθητής με βάση τη διεύθυνση κατοικίας του. Στον ίδιο χάρτη μπορούν να εντοπιστούν τα δημοτικά σχολεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας