Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Το κατά Δαβάκη δίλημμα των εκλογών

Μέσα σε ζεστό κλίμα που δημιούργησαν οι πολίτες της Βούλας, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 9 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης».

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Δημήτρης Δαβάκης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, υποστήριξε ότι οι εκλογές στον Δήμο δεν είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο, αλλά αντίθετα η απήχηση του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» διευρύνεται και ισχυροποιείται διαρκώς. «Η δική μας πρόταση, ο δικός μας συνδυασμός, είναι αυτός που κάνει τη διαφορά. Και αυτό φαίνεται, όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης άσκησε σφοδρή κριτική στους ανθυποψηφίους του και έθεσε ευθύς εξ αρχής το δίπολο με βάση το οποίο καλούνται να ψηφίσουν οι πολίτες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις προσεχείς εκλογές.

«Θα το πω να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά γίνεται: στις εκλογές για το Δήμο μας αντίπαλοι είναι η εντιμότητα με την αδιαφάνεια. Η δράση με την ακινησία και τη στασιμότητα. Οι ασυμβίβαστες αρχές με την συνδιαλλαγή και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Είμαστε εμείς, απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους, γιατί όσο και να αναδεικνύουν τις διαφορές τους, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά όψεις του ίδιου νομίσματος. Του νομίσματος της αδιαφάνειας, της εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων, της υποταγής του κοινού καλού σε προσωπικούς, κομματικούς ή επιχειρηματικούς σχεδιασμούς» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» απαρίθμησε τους κύριους άξονες του προγράμματός του, το οποίο διαμορφώθηκε με βάση τη γνώμη των πολιτών, τις ανάγκες και τις προκλήσεις για το μέλλον του Δήμου. Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε όλους να συμμετάσχουν ενεργά στον αγώνα και να μεταφέρουν παντού το μήνυμα της ποιοτικής διαφοροποίησης αυτής της αυτοδιοικητικής πρότασης για τον Δήμο των 3Β.

«Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν την αλλαγή, θέλουν ο Δήμος μας να γυρίσει σελίδα, να αφήσει τα φθαρμένα υλικά του παρελθόντος πίσω του. Η δική μας παράταξη τους δίνει διέξοδο. Τους προσφέρει προοπτική. Τους δίνει τα εχέγγυα ότι κάτι νέο, καθαρό και ασυμβίβαστο, μπορεί να γεννηθεί. Έχουμε ήδη ταράξει τα νερά. Έχουμε κάνει την παρουσία μας αισθητή. Το κύμα της ανανέωσης και της ελπίδας, το κύμα των ενωμένων πολιτών, μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.», τόνισε ο Δημήτρης Δαβάκης.

IMG_4345 IMG_4389

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας