Εγκαινιάζεται στις 9 Απριλίου το εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Δαβάκη

Την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 7 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του Κύματος Ενωμένων Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Δαβάκη.

Το κέντρο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννου 26, στη Βούλα πολύ κοντά στην πλατεία της πόλης.

tspg

Με αφορμή τα εγκαίνια, το “Κύμα” απευθύνει και ένα “προσκλητήριο συστράτευσης δημοτών” το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ο Συνδυασμός καλεί όλες τις εκτός πολιτικής και συντεχνιών υγιείς ομάδες της κοινωνίας μας να συμβάλουν με την κριτική, συμβουλευτική και παρεμβατική τοποθέτησή τους, στη βελτίωση της ποιότητας και ποσότητας του παραγόμενου δημοτικού έργου.

Καθόλη τη προεκλογική περίοδο, συνεργάτες-εθελοντές του Συνδυασμού μας θα βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενεργού πολίτη για την καταγραφή κάθε πρότασης, ιδέας, ακόμα και καταγγελίας ώστε, μέσα από περαιτέρω διεργασίες να αναζητηθούν και να εκπονηθούν ολοκληρωμένα και τεχνικά τεκμηριωμένα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα προγράμματα δράσεων του Δήμου, κατά την επόμενη τετραετία και εφεξής.

 Το Προσκλητήριο απευθύνεται σε κάθε μέλος της  τοπικής κοινωνίας, γενικώς και πολύ περισσότερο σε άτομα με ειδικές γνώσεις, εμπειρίες και προσόντα, που θα ήθελαν σε εθελοντική βάση, αλλά με επαγγελματισμό, να δεσμευθούν έναντι του κοινωνικού συνόλου ότι θα διαθέσουν όσο χρόνο, ενέργεια, γνώση και επιρροή χρειάζεται για να μετατρέπονται, κάθε φορά, οι καλές προθέσεις σε πράξη.

Η αποχή από την περί τα κοινά ενεργοποίηση μπορεί μεν να «σώζει» τον απέχοντα, όμως δεν σώζει κανέναν άλλον. Κι αυτό είναι πολύ εγωιστικό. Είναι καιρός για μια ριζική μεταβολή-ανατροπή του θεσμικού, ιδεολογικού, οικονομικού και κοινωνικού υποδείγματος λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πόλη μας. Κι’ αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει μόνη της καμιά Δημοτική Αρχή.

Παρακαλούμε ανταποκριθείτε. Σας περιμένουμε, το συντομότερο στα γραφεία του Συνδυασμού: Αγ. Ιωάννου 26 Βούλα , τηλέφωνο:  211-4112423, E mail: kymaenomenonpoliton@gmail.com