Εγκαταλελειμμένο γήπεδο μπάσκετ στη Βούλα

Εγκαταλελειμμένο γήπεδο μπάσκετ στη Βούλα

Έκκληση για την επισκευή της μίας εκ των δύο μπασκετών στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, μεταξύ της οδού Ήρας και Διός, κάνουν κάτοικοι της Βούλας.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μπάσκετ στο εν λόγω πάρκο εξυπηρετεί ανθρώπους όλων των ηλικιών και αποτελεί χώρο ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και άθλησης.

tspg

Το ζήτημα είναι πως η μία από τις δύο μπασκέτες είναι σχεδόν μονίμως προβληματική με αποτέλεσμα άτομα που αθλούνται στον χώρο μπάσκετ να έχουν σπεύσει πολλάκις στον Δήμο ζητώντας την επισκευή της, τις περισσότερες φορές χωρίς καμία ανταπόκριση.

basketa

Τον τελευταίο καιρό η μία μπασκέτα του γηπέδου είναι χωρίς στεφάνι αποκλείοντας έτσι και πάλι τους κατοίκους που αθλούνται στον χώρο, με τα παράπονα να πληθαίνουν και τον δήμο να μην παρεμβαίνει.

Πολλές φορές, έπειτα, άτομα που αθλούνται καθημερινά στο γήπεδο έχουν επισκευάσει την μπασκέτα με δικά τους έξοδα με αποτέλεσμα συστηματικά να υποκαθιστούν το έργο που θα έπρεπε να υλοποιεί ο δήμος.

gipedo basket

Δευτερεύον ζήτημα αλλά εξίσου σημαντικό είναι και η κατάσταση που επικρατεί στην δημόσια τουαλέτα του χώρου, με τις οσμές να ενοχλούν τόσο τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο, όσο και τα άτομα που αθλούνται εκεί.

Είναι πολύ σημαντικό η εκάστοτε δημοτική αρχή πρωτίστως να μεριμνά για την ομαλή διαβίωση των πολιτών του δήμου ιδίως όταν προκύπτουν θέματα που αφορούν την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό και πόσω μάλλον σε ένα μέρος που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό δημοτών.