Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Εγκρίνει τα σχέδια για Β’ πλαζ και πρώην κάμπινγκ Βούλας το Δημοτικό Συμβούλιο

Τις αρχιτεκτονικές μελέτες διαμόρφωσης για τη Β’ πλαζ Βούλας και το πρώην Κάμπινγκ Βούλας αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 κατά την 4η συνεδρίαση της χρονιάς, που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ.

Οι μελέτες αυτές εκπονήθηκαν χωρίς κόστος για τον Δήμο, ως δωρεές των μελετητών. Τα αρχιτεκτονικά γραφεία πληρώθηκαν και δέχτηκαν κατευθύνσεις από επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ο οποίος θα προκηρυχθεί για την κατασκευή και μίσθωση των νέων εγκαταστάσεων στις παραλίες αυτές.

Πρόκειται για τις εκτάσεις που η ΕΤΑΔ (η εταιρεία που διαδέχτηκε τον ΕΟΤ) αποφάσισε να παραχωρήσει στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μια διαδικασία που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, η δημοτική αρχή Κωνσταντέλλου επιθυμεί να “τρέξει” τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, ώστε οι χώροι που εδώ και αρκετά χρόνια παρακμάζουν να μπορούν να δεχτούν τους πρώτους επισκέπτες το καλοκαίρι του 2019.

Οι μελέτες δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα, όμως οι αρχηγοί των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου είχαν την ευκαρία να διατυπώσουν γνώμη σε δύο κλειστές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στη μεν πρώτη συνάντηση ο δήμαρχος απουσίαζε και τις μελέτες έδειξε στους αρχηγούς αντιδήμαρχος με τη βοήθεια υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας, ενώ η δεύτερη συνάντηση υπήρξε πιο παραγωγική, καθώς ήταν παρόντα όλα τα αρμόδια στελέχη.

Σε εκκρεμότητα έχει μείνει η μελέτη διαμόρφωσης της ανατολικής παραλίας Βάρκιζας που δεν έχει ολοκληρωθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας