Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικες Εκλογες

“Είμαι η Λίνα Μαρίλη και #ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για την πόλη μου”

Ένα must see βίντεο για τη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Λίνα Μαρίλη  είναι  μια δυναμική γυναικεία υποψηφιότητα και αποτελεί μία εξαιρετική ενίσχυση στο πλευρό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Είναι γνωστή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όμως εκτός από τις σπουδές της στην Επικοινωνία εχει σπουδάσει Μarketing στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Life Coaching. Λατρε;yει την τέχνη και την ποιότητα και γι’ αυτό σπούδασε Ιστορία τέχνης. Εργάστηκε ως ως project manager σε μεγάλες εταιρείες και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας σε μια green tech νεοφυή startup

Η ταλαντούχα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λίνα Μαρίλη (Μαυριπλή Ευαγγελία) νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους και τον τόπο της και έδειξε ήδη με πράξεις τι μπορεί να προσφέρει. Δημιούργησε την εφαρμογή MY SOS για να βοηθήσει όλους τους συνανθρώπους μας στις φυσικές καταστροφές σε όλη την Ελλάδα.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως ψηφιακό κέντρο επιχειρήσεων για τις πολύ σημαντικές πρώτες ώρες του χάους σε μια δύσκολη συνθήκη. Καλύπτει το κενό στις πρώτες δύσκολες ώρες όπου υπάρχουν  προβλήματα συντονισμού και ενημέρωσης. Συνδέει άμεσα, γρήγορα και απλά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας με τους εθελοντές, ανεβάζοντας το συμβάν και εντοπίζοντας στην περιοχή.  

Είναι Θεσσαλονικιά αλλά ερωτεύτηκε την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την επέλεξε για να ζει. Δηλώνει πως ο εξαιρετικός  χαρακτήρας, η ακεραιότητα , η αποτελεσματικότητα  η συνέπεια και οι αξίες  του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου αποτέλεσαν για εκείνη την έμπνευσή της να κατέβει στην πολιτική. 

Μιλώντας για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για μία πόλη  με υψηλή ποιότητα ζωής για ένα υπέροχο μέλλον για όλους μας και τα παιδιά.

Σήμερα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Μιλώντας για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις ανάπτυξης:

  • Δημιουργία πολιτιστικού κέντρου με ψηφιακή τέχνη, μοντέρνα έργα τέχνης στους δρόμους και στα πάρκα.
  • Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας με στόχο την ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων.
  • Οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη.
  • Δημιουργία εφαρμογής για τους πολίτες με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του δήμου.
  • Δημοτικό κέντρο ιδεών με στόχο την ανάπτυξη των startups.
  • Οργάνωση συζητήσεων για νέους με επιτυχημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους.
  • Ανάπτυξη παιδικών σταθμών για μονογονεϊκές οικογένειες.
  • Δημιουργία εφαρμογής 3B PETS με προφίλ όλων των κατοικίδιων του δήμου για ανταλλαγή απόψεων και, το πιο σημαντικό, αν χαθεί ένα ζωάκι, να βρεθεί εύκολα.

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά της στην εφημερίδα Espresso η Λίνα Μαρίλη τόνισε μεταξύ άλλων:

“Με πράξεις δείχνω πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η ενσυναίσθηση. Η φιλοσοφία της ζωής μου είναι η ευγένεια ψυχής και να κάνεις το σωστό όταν οι άλλοι δεν κοιτούν. Εχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο και μπορώ να συμβάλω με τον χαρακτήρα μου, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με επιτυχία στον πολιτισμό, στη στήριξη των νέων για τα όνειρά τους, στο μάρκετινγκ του brand 3B, στην καινοτομία, στη βοήθεια για τα αδέσποτα και στην εξωστρέφεια για μια πόλη με υψηλή ποιότητα ζωής, ζωντανή, βιώσιμη και ασφαλής”.

Η Λίνα Μαρίλη είναι μια διαφορετική αξιόλογη υποψήφια δημοτική σύμβουλος και είναι παρούσα ως ενεργός πολίτης. Αγαπά και νοιάζεται με πράξεις για τους ανθρώπους και τον τόπο της. Είναι συνιδρύτρια του Αμερικανικού Οργανισμού CRC που βοηθά Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και παιδιά.

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement